Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość 11mycha85

przyjaźń czy kochanie?

Polecane posty

Gość 11mycha85

Cześć :) mam takie pytanie... pewnie pojawiało się nieraz no ale zapytam też. Mam kumpla, hmmm przyjaciela mogłabym nawet rzec. On ma dziewczyne, ale przebywamy ze sobą bardzo często i bardzo długo. Świetnie nam się rozmawia, rozumiemy się po prostu idealnie no i dobrze nam w swoim towarzystwie. Od pewnego czasu on potrafi mi w rozmowie powiedzieć, że nie wie czy chce być ze swoją dziewczyną, jak idziemy gdzies to czasami złapie mnie za rękę niby przypadkiem (np. bo chce mi wykręcić palca ;P) ale potem nie puszcza mojej dłoni. Albo obejmuje mnie ramieniem i tak idziemy. A ostatnio rozmawiając ze mną właśnie na temat uczuć i związków powiedział "Bo wiesz ja się w Tobie zakochałem". Ale sprawa polega na tym, że nasza znjomość od początku opiera się na żartach, ironii i sarkastycznych uwagach i ja niestety nie umiem odróżnić jego żartu od tego co mówi poważnie. Sama traktuję go jak przyjaciela aczkolwiek często chciałabym by był obok, gdy jest mi smutno. Uwielbiam go i tak mi dobrze w jego towarzystwie. Może ktoś z was obiektywnie powie mi co myśli? :) hehe mam nadzieję że jasno sto opisałam :D pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować