Gość 11mycha85 Napisano Kwiecień 17, 2009 Cześć :) mam takie pytanie... pewnie pojawiało się nieraz no ale zapytam też. Mam kumpla, hmmm przyjaciela mogłabym nawet rzec. On ma dziewczyne, ale przebywamy ze sobą bardzo często i bardzo długo. Świetnie nam się rozmawia, rozumiemy się po prostu idealnie no i dobrze nam w swoim towarzystwie. Od pewnego czasu on potrafi mi w rozmowie powiedzieć, że nie wie czy chce być ze swoją dziewczyną, jak idziemy gdzies to czasami złapie mnie za rękę niby przypadkiem (np. bo chce mi wykręcić palca ;P) ale potem nie puszcza mojej dłoni. Albo obejmuje mnie ramieniem i tak idziemy. A ostatnio rozmawiając ze mną właśnie na temat uczuć i związków powiedział "Bo wiesz ja się w Tobie zakochałem". Ale sprawa polega na tym, że nasza znjomość od początku opiera się na żartach, ironii i sarkastycznych uwagach i ja niestety nie umiem odróżnić jego żartu od tego co mówi poważnie. Sama traktuję go jak przyjaciela aczkolwiek często chciałabym by był obok, gdy jest mi smutno. Uwielbiam go i tak mi dobrze w jego towarzystwie. Może ktoś z was obiektywnie powie mi co myśli? :) hehe mam nadzieję że jasno sto opisałam :D pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach