Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneczkaxxxx23

Contractubex na blizny kto używał i jaki efekt?

Polecane posty

Gość Aneczkaxxxx23

Witam, mam niewielkie blizny na policzkahc po kiedysnym tradziku. na pcozatku uzywalam Cepan ale nie pomoglo. kupilam Contractubex ale mam wrazenie ze dziala przeciwnie: wszystko jak by bardziej powiekszone i nabrzmiale. Czy ktos to uzywal i czy wogole mu pomoglo i czy tak powinnoi byc? Pozdraiwam

Gość to jest żel taki drogi

Gość to jest żel taki drogi
a już wiem, ja contratubex używałam na blizny na ciele, nie wiem czy nadaje sie na twarz Może lepiej kup sobie jakąs maśc złuszczająca, typu retin-a, acnederm, isotrexin

Gość ja uzywam od miesiaca
na blizny o wypalaniu kurzajek i nie widze wielkiej poprawy moze odrobine sie zmniejszyly ale naprawde odrobine a blizny sa gglebokie i brzydkie (na dloniach) moze jakis inny sposob ktos zna?

Gość zwinnnaa
zużyłam 2 tubki u dziecka, po wyrostku miał dużą, ciemną bliznę, aż fioletową nie znikła, ale wyjaśniała i nie zrobił się twardy zrost....z tym ,że długo masowałam dzieciak rośnie i ta blizna się powiększa, ale jest jasna obserwuję u ludzi, mają takie czerwono- sine blizny na brzuchu, nasza jest chociaż jasna ....nie wiem , co Ci doradzić? może masuj delikatnie i czekaj na efekty, na mniejszej powierzchni jest szansa na lepszy efekt

Gość zwinnnaa
cudów jednak nie ma :P dodam...nie ma chociaż tych poprzecznych śladów po niciach blizna jest jasna, bez twardego zrostu pod wpływem maści wygładziła się i wyjaśniała

Gość Aneczkaxxxx23
ale mi chodzilo o blizny po tradziku a nie operacjach!