Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAPRYŚNA

Oszpecona przez fryzjera

Polecane posty

Proszę Was o pomoc. Wczoraj byłam u fryzjera. Miał mi zrobić włosy na kolor karmelowy, wyszedł mu ciemny kasztan. Wygladam okropnie na stara, zmęczoną kobietę. Wcześniej miałm włosy z pasemkami, sporo ich było. Co zrobić, aby kolor jak najszybciej się wypłukał?

Gość ajawiemczemu
myj szamponem przeciwłupieżowym.Najlepiej takim aptecznym. Szybko wypłukuje kolor

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
parz rumianek i przy kazdym myciu plucz nim wlosy.on rozjasnia wlosy.

Najgorsze jest to jak ja pójdę w poniedziałek do pracy. Pracuję w szkole i tyle osób mnie zobaczy. Zmiana jest bardzooooooo niekorzystna.

zrob te plukanke z rumianku!troche rozjasni wlosy!

mysle ze mozesz!

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gwarantuje ci ze to co mowie to prawda.mozes tak zrobic tylko musisz parzyc sypki rumianek bo jest mocniejszy

Gość ddjjd
Nie opowiadajcie głupot. Rumianek może ewentualnie podziałać na naturalne włosy, nie farbowane!

hm, farba tak szybko sie nie splukuje:/ niestety:? szybciej zdjecie koloru albo jakas pluknaka zmieniajaca odcien ja bym odczekala 2 tygonie i poszla do innego fryzjera jesli stosujesz jakies zabiegi domowe - plukanie octem utrwala kolor:/ wiec uciekaj od octu:) szampony do wlosow blond dobrze splukuja:) i dodatkowo troche rozjasnia: sunsilk i przede wszystkim timotei- badziewne firmy i moze dlatego kolor po nich szybko schodzi

Gość luzak gepard chester
A nie prościej byłoby opierdolić fryzjera i zażądać poprawki? :P

jaki kolor bedzie?jasniejszy niz ten co masz!najzdrowiejn rozjasnic kolor rumiankiem niz tymi hemicznymi gownami!

prawda!

Zaraz mam zamiar zadzwonic do fryzjerki i powiedziec jej,że wygladam okropnie. To taka przyszywana znajoma, więc trochę mi niezręcznie ale co tam A tak prosiłam,żeby nie wyszły za ciemne ani nie daj Bóg kasztanowe. I proszę- paskudny ciemny kasztan z jaśnieszymi prześwitami- to pewnie po tych pasemkach.

Gość primulkaaa
To dlaczego od razu jej tego nie powiedziałas/ przeciez od razu widziałas rezultat , że jest taki jekiego oczekiwałas.

Gość luzak gepard chester
To już sama nic z włosami nie rób, bo cholera wie co może wyjść z eksperymentó na świeżo urafbowanych włosach... Tam gdzie ci zepsuli tam teraz niech naprawiają :)

Jakoś tak u fryzjera nie umiem od razu powiedzieć,żew jest źle. I to jeszcze znajomej osobie Teraz zadzwoniłam i ona mi mówiże zrobiła mi na poziomie 6( nie wiem co to znaczy) żeby nie były za jasne. Kurde ale dlaczego są aż tak ciemne!!!!!!!!!!

nie przesadzaj..ja zrobilam kasztna i wyszedl mi taki z odcieniem jakby niebiesko-czerownym..tragiczny!poczekalam i zeszlo..nikt nie umarl

farba z rozjaśnionych włosów szybko się wypłukuje dla tego pewnie zrobiła ciut ciemniejszy kolor żebyś po jednym myciu nie miała spranego koloru. Idz do niej i niech ci zrobi po wierzchu kilka cieniutkich refleksów.

Nie mam do niej zaufania, niestety obiecała,że będzie dobrze, zgodnie z moimi sugestiami, wyszło co innego. Teraz będę myła, tak jak radzicie a po 2-3 tygodniach pójdę do kogoś innego- chyba że wcześniej wyłysieję.

a ja bym jednak na twoim miejscu robila plukanki tym rumiankiem,za kazdym myciem glowy.po kilku myciach pojasnieje ale zrobisz jak zechcesz.

Gość kotka222
niezadowolenie z koloru to jezcze nic, gorzej jak cie pasudnie obetna wtedy juz niec nie zrobisz. ja tak mialam ryczalam przez pol roku zanim wlosy odrosly jako tako

Gość lolitkaaa
chcialam zauwazyc, ze wlosy od razu po farbowaniu zawsze sa ciemniejsze od zamierzonego koloru... nawet jak robisz sama w domu musisz wybrac farbe o ton jasniejsza od wybranego koloru.

moglabys tez uzywac do kazdego mycia zwyklego rumiankowego szamponu.

Tak mi się strasznie nie podoba jak wygladam,że cały czas chodze w opasce, aby włosy nie były blisko twarzy. Na miasto wybieram się w czapce z daszkiem. Ale jak iśc w poniedziałęk do pracy>Lekcje w czapce prowadzić?:(

na poziomie 6 czyli 6% wodą utleniona;p ktorą stosuje sie do farb do rozjasniania wlosow uzywa sie albo 9 albo 10 :classic_cool: