Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynka o niebieskich oczach

Alez on ma tupet!

Polecane posty

Powiedzcie mi jak dziala myslenie faceta, wiedzial ze ide wczoraj na impreze wiec milczal caly dzien, w nocy napisal mi smsa, jak tam impreza, on wlasnie tez jedzie na impreze ( a nic o tym nei wiedzialam) miasto pelno imprezowiczow, i zadal mi pytanie czy juz cos wyrwalam, troche mnie to zszokowalo!!?? napisalam mu ze cos mu sie pomylilo i napisal do zlej osoby, glupia zadalam mu pytanie na ktore nie odpisal, czy mam to rozumiec ze byl zazdrosny ze szlam na impreze??

Gość ale ja glupiaaa
byl zazdrosny.. i zly ze jego nie zabralas

Tez tak to odczulam, my mieszkamy dosc daleko od siebie takze to nie wchodzilo w gre, a zna mnie i wie ze nic innego jak on mi nie w glowie, dziwne to jego zachowanie, najgorzej ze teraz glucha cisza, a ja pierwsza pisac nie bede..

Zreszta nie rozumie go, bo sam stwierdzil abysmy pozostali w przyjacielskich relacjach, pewnego czasu bylo na dobrze ale mu przeszkadzala odleglosc, a teraz mi demonstruje taka zazdrosc no i o co tu chodzi;/

Wiesz o co chodzi? 1. Zaproponował Ci przyjacielskie relacje bo chce mieć wolną rękę, imprezować, móc bezkarnie umawiać się z innymi dziewczynami. 2. Z drugiej strony chce żebyś była tylko jego. Bardzo wygodny jest!

Lily dokladnie jest jak napisalas, zdaje sobie z tego sprawe, tylko nie wiem jak tu podejsc do tego, chce zyc wlasnym zyciem ale tez on jest mi wyjatkowy, ale nie chce byc zraniona

Nie na pewno nie ma bo tak sie akurat sklada ze troszke monitoruje jego poczynania na nk itd ;) I dlatego wlasnie nie rozumie calej tej sytuacji, a lat mamy 24 ja, on 29

Czy zalezy? chcialabym tak myslec, jednak zauwazylam ze gdy wie ze ide na impreze pisze 3 razy czesciej, niz normalnie a tak to olewka pierdola taka z niego

Powiedz mu otwarcie, że skoro nie jesteście razem to możesz robić co chcesz i on nie powinien się do tego wtrącać, jak to PRZYJACIEL. I że takie fochy to miałby możliwość stroić tylko wtedy gdybyście byli parą na poważnie.

Gość moze mam kaca
a moze to zart byl po prostu?

Zart raczej nie bo to sie powtarza, tez myslalam nad rozmowa ale znajac go to go tym odstrasze, no nie wiadomo jak do tego podejsc, bo z jednej strony mi robi glupia nadzieje, a z drugiej sam sobie chodzi gdzie i z kim i jak chce. Alez prosze bardzo nie wiem co to zmieni ale on z Pomorza, ja z Malopolski.

Z drugiej strony jak mu otwarcie napisze ze dalej tylko on mi w glowie to bedzie po tzw ptokach, straci zapal wogole

Ale pomyśl sobie czy warto uganiać się za takim? Postaw sprawę jasno bo dalej będziecie tkwili w punkcie zawieszenia. On dalej będzie chodził na imprezy i robił Ci awantury gdy Ty będziesz chciała się gdzieś wybrać.

No podobno jak im robisz wyrzuty to bardziej za toba lataja;) Alez tu sprawa jest delikatna bo my teoretycznie razem nie jestesmy w tym momenci, wiec za bardzo wyrzutow mu robic nie moge. Wiem ze z takim nie warto byc, tylko problem ja sie juz z nim zzylam emocjonalnie. Wczoraj wyslalam mu po tym jego dwa smsy na ktore nie odp. no wiec dam sobie spokoj pisac juz nie bede. Ale z drugiej strony bardzo chcialabym mu zadac pytanie dlaczego tak sie zachowuje..

Też bym się z takim wojowała :P W sumie to możesz go także olać i nie przejmować się takimi numerami, a przynajmniej tego nie pokazywać po sobie. Może jak zobaczy, że tak jakby mniej Ci zależy to sam zacznie się starać .

Gość kruca fuks
Absolutnie nie rob tego, co Ci radza- nie wymuszaj na nim deklaracji i zwiazku. Po co masz sie przed nim plaszczyc? Jesli mu zalezy to sam wyjdzie z inicjatywa. Daj sobie czas przemyslec, czy chcesz byc z takim zazdrosnikiem. Ja bym sie powaznie zastanowila, bo co to za tekst "wyrwalas juz cos?"- jednoznaczne z "kurwisz sie pewnie", nie pozwalaj mu na brak szacunku do Ciebie, nie jestes jego wlasnoscia.

A co macie na mysli pod pojeciem wojowanie;)

No dokladnie, ale co mam mu powiedziec wprost ze mi sie nie podobalo to co napisal czy jak

Ale ja jej nie radzę, żeby wymagała deklaracji i się przed nim płaszczyła. Absolutnie nie to :P Tylko żeby mu powiedziała, że skoro nie są razem to może robić to na co ma ochotę :P Nie wiem jak Ciebie ale mnie takie zachowanie bardzo by wkurzyło i wygarnęłabym mu co myślę. No ale każdy jest inny i ma własne metody..

Oj wkurzylo wkurzylo, bardzo zle sie poczulam, a wie dokladnie ze jestem przeciwnoscia, tylko chyba po prostu chcial mi przysadzic zebym miala spieprzony wieczor..no ale czy warto mu pisac teraz o swoim zalu po fakcie?

Gość kruca fuks
Jak sie odezwie, to mu napisz, ze najpierw oczekujesz przeprosin. Nie daj sobie wmowic, ze strzelasz focha, zwyczajnie nie pozwalaj sobie wchodzic na glowe.

Gość Blondynka o niebieskich oczach
Troszke odswieze topic, tak jak myslalam zero kontaktu z jego strony, co ja takiego zrobilam:(

Gość Glupie Gadanie
Mowia ze Blondynki sa glupie, w tym wypadku musze sie zgodzic.

Gość przypadki Robinsona Cruzoe
A kiedyś to ludzie zamiast bawić się telefonami to się normalnie umawiali