Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KTOS DORADZI BEDE WDZIECZNA

Pomóżcie w wyborze - JAKI MAM TERAZ KUPIC STANNIK ? nIE WIEM JAKI TO ROZMIAR.

Polecane posty

Wiem głupie ale nie wiem jaki rozmiar stannika mam kupic :( Mam troszke wieksze piersi niz mialam przed ciążą . I mam problem musze kupic sobie stanniki a nie mam pojecia jaki to rozmiar podaje wymiary pod biustem 80 w biuscie 100 Ktora Pani mi pomoże????????

Gość idź do sklepu
tam dobiorą. i pisze się przez jedno n.

Gość lepiszka
Pracuje w sklepie z bielizna wiec mowie szczerze ze na topiku nie da sie dopasowac biustonosza.Idz do sklepu a tam ci pomoga dopasowac.

u mnie w miescie jest tylko jeden sklep firmy ktora mnie interesuje. byłam tam wczoraj i kobieta probowala mi wcisnąc stannik z ktorego mi sie doslownie piersi wylewaly a ta mi wmawia ze tak ma byc zrazilam sie do niej bo przymierzalam 6 szt i kazda zle przez nią dobrana dlatego chcialam kupic w necie cos .

jedno n wiem :D

a mozecie mi chociaz napisac jaka to bedzie miseczka? B C CZY INNA? Nie mam zielonego pojęcia:(

Gość lepiszka
Jakiej firmy chcesz stanik?Z neta tez nie dopasujesz.Pozatym nie kazdy fason ktory nam sie podoba dobrze na nas lezy wiec nie radze kupowac przez internet,chyba ze masz juz fason ktory znasz.Ale co z rozmiarem?

Gość lepiszka
A jaka miske mialas do tej pory?

mam jeden fason ktory mi sie bardzo podoba typu push up sprawdzalam teraz na metkach i mam tam napisane 36/80 i tylko tyle nie ma nic o typie miseczki na innych mam 38/80 . Interesuje mnie triumph

Gość lepiszka
fagasa?to fagas szyje?idiotyzm!!!!!rob sobie jaja gdzie indziej!!!!

Gość lepiszka
W takim razie pusch up ktory masz to nie jest triumph bo ta firma nie ma takiej numeracji.A jaki model triumpha sobie upatrzyłas?

Gość przy tych wymiarach
to napewno nie jest miseczka b i jeśli pod biustem masz 80 to obwód stanika powinien być mniejszy a nie taki sam.

Gość to zależy
Wejdz na forum biuściastych, tam są podane metody mierzenia i doboru stanika. Ja z 80c przeszłam na 70F i jestem bardzo zadowolona :)

no ten co mam to jest jakias niemiecka firma a teraz chcialam kupic push up wlasnie z triumpha .

Gość to zależy
Obwód pod biustem powinno mierzyć sie na całkowitym wydechu ! Jesłi tak zmierzyłas, to mozesz miec rozmiar 80 F.

Gość lepiszka
Dlaczego F?

Gość to zależy
jak chcesz miec dobrze dobrany biustonosz, to nie kupuj triumpha. Jest wiele innych angielskich i polskich firm, wystarczy poszukac w necie.

Gość wydaje mi sie ze masz miseczke
C albo D bo ja terz mama staniki z taka numeracja jak ty i 36 to jest C a 38 D. Ale na necie nie radze ci kupowac bo stanik tzeba przymierzyc. Na oko nie kupisz bo rozmiarowka choc taka sama to sie jednak rozni.

Gość przy tych wymiarach
zanim kupisz to poczytaj o tej firmie i jej stanikach. Wiem że w Polsce uważana jest przez wiele kobiet za jedną z lepszych ale to tylko dlatego, że nie trafiły na porządne staniki

Gość to zależy
miseczka F wychodzi z 20cm róznicy obwodu pod biustem i w biuście

Gość przy tych wymiarach
lepiszka- a co jest dziwnego w F ? Dziewczyna ma poprostu dobrze dobrany biustonosz;)

Gość lepiszka
Nic nie jest dziwnego w F.Ale uwazam ze nie dobierze sie rozmiaru po takich obliczenich.

Gość to zależy
Dokładnie :) Od razu widac roznice w wygladzie piersi, sa pełniejsze i ładniejsze, a najwazniejsze, ze w dobrym staniku długo zachowaja swój kształt.

Gość przy tych wymiarach
rozmiar się dobierze tylko trzeba znaleźć dobry sklep z bielizną;)

kobietki ja naprawde mam dylemat, az mi glupio tak łazic po sklepach i pytac o rozmiar stanika :( ale mam problem, wszystkie jakie mam sa juz za małe albo rozlazłe i czas je wymienic a ja nie umiem nic dopasowac. Wmoim miescie nie ma firmowych sklepow z bielizną sa tylko takie butiki gdzie cena szokuje a jakość poraza:( jest tylko ten triumph ale tam jakas niekompetentna siksa sprzedaje:(

to pomózcie mi cos znalezc. Obojetnie jaka firma jaka cena. Tylko zeby byl w stylu push up bo troche te piersi juz wiszą i nie ładnie to wygląda. Cchcialabym taki co podnosi fajnie biust. a nie tylko na nim lezy :(

Gość to zależy
spróbuj kupić w necie, ja tak robie np. na www.karoline.pl. Tam jest tabela z doborem rozmiaru, poza tym mozna porozmawiac z którasz pan konsultantek i na pewno dobierze ci rozmiar. Ja jestm zadowolona.

Gość lepiszka
Kupowac i pytac to nie wstyd.Jesli masz mozliwosc wybierz sie gdzie indziej na zakupy.Szkoda wydawac kase na cos co ma niepasowc i deformowac piersi.

Gość wwwwwwwwwwwffrrrrrrrr
80D duże D mam takie wymiary i takie nosze staniki

Gość to zależy
Wiekszosc pań w sklepie z nielizna nie ma pojecia o doborze stanika, jak pytam o rozmiar F to robia wielkie oczy. Mysla, ze mam jakies balony a nie piersi. wiekszosc z nich sprzedaje to, o co klientka poprosi, a ze kobiety nie znaja sie na tym wiec ciagle kupuja zle dobrane staniki.