Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KTOS DORADZI BEDE WDZIECZNA

Pomóżcie w wyborze - JAKI MAM TERAZ KUPIC STANNIK ? nIE WIEM JAKI TO ROZMIAR.

Polecane posty

no właśnie o to chodzi że te panie w sklepach to albo mi mówią że nie ma w ogole roz np 75 d albo mówią że mam miec 80 b albo 80 d i tak stoję jak debil i nie wiem czy je sluchac czy co ? Po czym przymierzam oferowane staniki i są beznadziejne a cena od 70 zl w zwyż:( no to jakaś masakra.

Gość to zależy
Podstawowy błąd przy kupnie biustonosza, to za duzy obwód i za mala miseczka. Wtedy zawsze piersi beda wychodzic ze stanika. Nosząc takie staniki robimy tak samo jakbysmy chodziły bez nich, takie same beda efekty.

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwfrrrrrrrrrrrr
80 B przy obwodzie w biuście 100cm???chyba zwariowała ta sprzedawczyni.Przecież bym nawet w to biustu nie zmieściła:o D duże D albo czasami E.Zależy jaki producent.Ale w życiu nie B:D

to jaki powinnam stanik kupic albo jakiego roz w ogole szukac przy takich wymiarach ? Wiem ze pod biustem powinien byc o 5 cm mniejszy czyli 75 a miska jaka/? nie mam pojecia chyba nigdy nie kupie sobie naprawde konkretnego stanika :(

Gość moze mam kaca
75 g wyszlo, ale w sklepie normalnym mozesz miec problemy ze znalezieniem wejdz sobie na te stronke, ktora podalam [skopiuj link do paska i usun spacje, albo wpisz lobby biusciastych w google] i poczytaj