Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta198755

prosze o porade załamana czy to poronienie

Polecane posty

Gość Marta198755

Dziewczyny no normalnie szok czy miala ktoras z was tak? tak jak kiedys pisalam testy pozytywne wizyta u normalnego gina sina macica jak dzidzie a dzis rano wstaje a tu przy siusianiu plama czerwonej krwi w moczu tak jakby okres ? co jest grane a i mam takie mdlosci ze szok 13 dzien po terminiem by przyszedl ? czy poronienie ?

Gość a lekarz
potwierdził, że to ciąża? bo jesli nie to może po prostu okres dostałaś. Poronienie podobno strasznie boli, ale może się mylę

Gość Marta198755
tak jak mowie 3 pozytywne testy macica zasiniona i rozpulchniona ale spozniala mi @ 13 dni gin powiedzial ze to objaw ciazy ale pewnosc bedzie we wtorek po usg a teraz to palemienie to narazie wyglada na nadchodzacy okres ..... popadam juz w paranoje

Idź natychmiast do lekarza lub na izbę przyjęć jeśli plamienie trwa dalej. Czasem plamienia w ciąży się zdarzają ale równie dobrze może to być rozpoczynające się poronienie.

Gość sina macica
??? jak to sina macica. chyba powiekszona oznacza ciąze. idz do lekarza bo takie duze plamienie czerwone a nie brązowe, nie wrozy dobrze!

Ja też bym radziła żebyś szybko na izbe poszła bo jeśli to jednak jest ciąża to możesz ją stracić jak sie coś dzieje tam. Ale plamienia czasem są i to jest normalne. Lekarz Ci powie co sie dzieje i w szpitalu bedziesz miała USG to bedziesz wiedziała na czym stoisz

Poronienie często wiąże się z bólem + krwawienie jednak niekoniecznie. Dlatego popieram dziewczyny że powinnaś natychmiast zgłosić się do lekarza, szpitala. Nie martw się jednak na zapas. To nie musi być nic strasznego. Plamienia w ciąży się zdarzają i często nie zagrażają dziecku...

Gość Marta198755
czuje sie dobrze nie sa to czerwone plamy tylko takie brazowe i narazie jest ich tyci przy sikaniu probowalam sama sparwe wybadac zapewne wiecie jak i nie mam tam krwi jako krwi tylko jak narazie brazowa maz nic kompletnie mnie nie boli a co do macicy jest zasiniona i rozpulchniona tak jak gin powiedzial wskazywalo by to na ciaze .... wiec albo dzidzia sie zagniezdzila bo czytalam ze takie plamienie moze byc kiedy sie pecherzyk zaklimatyzuje albo poprostu to okres ....

No nie wiem ale ja tydzień temu poroniłam i też tak się zaczynało, lekkie plamienie i delikatny ból brzucha jak przed @. A w nocy ból nie do wytrzymania i krwawienie i stało się. Skończyła się moja króciutka ciąża

Gość Marta198755
palemienie ustapilo bol delikatny zostal .... czekam co dalej