Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresantka

nieszczsliwa

Polecane posty

Gość depresantka

Nie wiem jak mam juz zyc? Wszyscy maja do mnie o wszytsko pretensje, wszytsko co robie to robie zle:( Jeszcze wczoraj siosrta wygarnela mi ze przeze mnie rodzice sie kloca ze cierpia bo ja ich krzywdze tym ze nie odwiedzam ich chociaz mieszkam 60 km od nich 😠 Tylko my pracujemy caly tydzien a weekend chcemy pobyc razem odpoczac a nie jezdzic, wiemy ze u nich wszytsko ok oni wiedza ze u nas tez a mimi to chcieliby zebysmy najlepiej co tydzien byli u nich!! Mam maksa:( Ta sytuaja robi sie koszmarna moj chlopak mowi ze ma tego dosc i tam juz nie pojedzie a ja zostaje z tym wszytskim sama:( Ju znie mam sily pisac im tlumaczyc ze rownie dobrze moga nas odwiedzic:( Jestem teraz najgorsza w ich oczasch a ja juz nie daje rady!! Jak zyc?? Nie moge spac jesc dreczy mnie ze wszyscy probuja wzbudzic we mnie poczucie winy za to wszytsko. Juz nawet myslam o najgorszym rozwiazaniu...

Gość depresantka
Chyba potrzebowalabym pomocy! Zyc mi sie nie chce😡

Ale 60 km to nie tak dużo.... Ale jak nie chcesz to przecież możesz ich odwiedzać co 2 tygodnie.

Gość o 9 rano
to zakończ tą mękę 🖐️

Gość depresantka
tak ale mi sie po prostu nie chce wiem ze wszytsko jest ok wiec naprawde chce odpoczac czasem wyjsc gdzies mam teraz wlasne zycie dom chlopaka wiec oni tez musza to zrozumiec!! Czy robie zle??

Gość depresantka
o 9 rano ale jak?????

Gość depresantka
dzwonimy do siebie rozmawiamy wiemy co sie dzieje u nas ijest ok mi kest dobtrze czy naprawde krzywdze tak bardzo ich bo mnie nie widza tylko slysza???

Nie robisz źle. Wytłumacz im wszystko. Co 2 tygodnie to możesz ich odwiedzić na parę godzin. W końcu to Twoi rodzice.

Gość o 9 rano
podcięcie żył albo skok :classic_cool:

Gość depresantka
Lily* ale im tlumacze caly czas! oni nic nie rozumieja! 😡 no masakra!! czasem jedziemy siedzimy kilka godz to tez jest zle bo nie przyjechalismy na noc:( juz niedaje rady oni robia tak zebym czula sie winna ze robie zle i w ogole juz mam przylepione ze jestem czarna wyrodna owca w rodzinie!!

Gość smiesznajesteswiesz
ludzie maja naprawde problemy, a ty sobie wymyslasz na sile -z byle czego wiesz co dla mnie to nie jest zaden problem widze ze w zyciu nie masz wiekszych obowiazkow tylko przjemowac sie co rodzina pomysli o tobie

Gość depresantka
ty myslisz ze to jest nic?? 6 lat nie odzywam sie z jedna z siostr w ich oczasch jestem zerem bo odcinam sie od calej rodziny!! wiedza ze dlatego przestalismy przyjezdzac a ty mi mowisz takie rzeczy!! wiec tego nie czytaj jak nie chcesz, ja juz nie wiem co robic wiec pozwol posluchac jakis rad!

Gość depresantka
nie marwie sie tym co rodzina pomysli bo gdyby tak byo to co tydzien bylabym u nich martwi mnie tylko moj ojciec bo jest po 2 zawalach i wiem ze gdyby sie cos stalo to wszyscy beda mnie obwiniac!!!!!!

Gość depresantka
moj chloak prze zto juz 2 razy chcial mnie zostawic bo juz nie mial sily z nimi o tym rozmawic zawsze mowl ze to moja wina bo tak pokazalam ze niby nie mowie nic ale mysle inaczej i robie podobnie ale ja zawsze chcialam zebu bylo dobrze czasem wysluchalam mamy zeby bylo dobrze ale juz teraz tak nie potrafie nie mohe sluchac o kims kto dla mnie nie istnieje kto mi zrobil bardzo wielkie swinstwo oni nic nie rozumiejja!! kiedys to rozmawilalismy o calej sytuacji powiedzialm im wszytsko ale niestety moja kochana siostra tak owinela sobie ich w okol palca ze tearz jestem zla niedobra w ogole najgorsza!!!!!!!!

Gość vods
to co Ty jestes jedynym ich dzieckiem? co z siostrami, jak często ich odwiedzają? Powiedz, że jeśli bedą dalej tak naciskać, to nie bedziesz przyjeżdżać w ogóle. I że jak już przyjeżdżasz to chcesz wiedzieć co u nich, a nie u nielubianej siostry

Gość depresantka
i tak to jest zadnej pomocy z nikad😠 najlepiej zasnac i sie nie obudzic wtedy wszyscy beda szczsliwi nikt nikogo juz nie bedzie krzwdzil i nikt nie bedzie cieripial!!!

Gość jfzg
desperatko,a spod jakigo znaku zodiaku jestes? czy moze rak?

Gość depresantka
jedna mieszka z nimi jedna mieszka 10 km od nich a ta wredna s..a miezszka tak jak ja okolo 60 km tylko ze wszyscy widza sie czesto my nie przyjezdzamy na zadne imieniny rocznice itp bo ja nie usiade z nia przy jedny,m stole i to oni tez wiedza!!

Gość smiesznajesteswiesz
desperatka puknij sie lebbo glupia jestes , cchlopak dawno powinien cie zostawic ,zwlaszcza za glupote

Gość depresantka
nie nie jestem rakiem

Gość depresantka
smiesznajesteswiesz niby dlaczego tak myslisz?????

Gość smiesznajesteswiesz
60km to godzina drogi :) tak pozatym

Gość smiesznajesteswiesz
c t za problemy ?co rodzice sobie pomysla -dziewczyno ile ty masz lat?jezdzij jak czesto sie da rob swoje i mniej w pizdzie co kto o tobie mysli

Gość depresantka
weim ile to jest ale to nie o droge chodzi czy ty tego nie rozumiesz????

Wiesz co mam wrażenie że wina nie jest tylko ze strony siostry. Obydwie tak się zacietrzewiłyście że aż strach! Obydwie napędzacie tą spiralę złości. I ta dziewczyna to nie suka tylko Twoja rodzona siostra. Weź to pod uwagę. Jak można na imieniny rodziców nie przyjechać???

Gość jfzg
to dziwe..bo zazwyzaj raki sa bardzwrazliwe i wydaje im sie ,ze wszyscy sa przeciwko nim i zycza im zle..ja tez jestem rakiem i ciagle czuje sie nieszzesliwa,tylko moze twoja sytuaja jest inna,moze faktycznie to oni przesadzaja,a u mnie moze przesadzam ja,juz sama nie wiem ,bo zawsze wszyscy twierdza ,ze jest moja wina,a to ja sie czuje zawsze nieszzesliwa i zraniona

Gość depresantka
nie ochodzi mnie to co ktos sobie pomysli wk****a mnie to ze wszyscy mnie winia za stan zdrowia moich rodzicow ze to przez to ze sie denerwuja ze ja ich krzywdze bo tamte takie nie sa siostry ja wyrodna nie mam sily juz gadac z nimi czasem jestem taka zla na nich ze nawetr mi sie dzwinic nie chce!!!

Gość smiesznajesteswiesz
desperatka to przestan sie obwiniac skroro wiesz ze nic zlaego nie robisz ,a rodzice jak chca to niech sobie wrecjaja -na to nie ma rady a ty zycia swojego nie masz ,zadbaj o swoje zycie osobiste facet ,praca juz dawno chyba wyroslas czy jeszcze chcesz byc corsia tatusia?

Gość depresantka
Lily* jakbys byla w mojej sytuacji to bys zrozumiala jak mozna:( a zlosc jest tylko po mojej stronie bo siostra chce sie pogodzic tylko ze za to jak postapila to dla mnie jej nie ma! nie roZumiesz mnie byc moze dlatego ze nie wiesz o co chodzi przepraszam nie bede tego pisac pomine to bo to jest dla mnie przykre:( ona sam tak wybrala jakis czas temu dokonala wyboru ja i ktos jescze wybrala to cos drugie😠 porazka jak mozna byc takim ?? w glowie mi sie nie misci!! szkoda slow!!