Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saasds

pytanie o zdanie prawa jazdy

Polecane posty

Gość saasds

powiedzcie mi prosze co teraz mam zrobic. Jakies 5 lat temu skonczylam szkole nauki jazdy, zdalam wewnetrzny egzamin i poszlam na ten zewnetrzny. Teoretyczny zdalam i przystapilam do praktycznego, ktory niestety oblalam 3 razy z rzedu. Wykupilam wiec kolejne 5 godzin nauki ale potem znowu nie zdalam 3 razy. I od tamtej pory minely jakies 4 lata. Czy teraz jak bym chciala znowu zdawac, to musze znowu isc na szkole czy wystarczy wykupic te 5 godzina nauki jazdy??? I potem jaki egzamin, teorie tez musze czy tylko praktyke??? Ile teraz koszuja egazminy. Bardzo prosze, kto mi odpowie?? Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam.

Gość fanfa
z tego co mi wiadomo to po takim czasie chyba trzeba na nowo nauki. teraz moj brat mial nauki i placil 1400 zl.

Gość lollllllla
chmmm.... no ale ktos moze bedzie pewny jak to jest???Slyszalam ze szkole wystarczy tylko raz skonczyc i ma sie na zawsze jau. Ale moze sie myle??? Kto sie zna na tych sprawach??

Gość lollllllla
mam podobny problem...

Gość dfghjklkmnbvgf
wystarczy isc do wordu i zapisac sie na egzamin!! Kurs jest wazny DOZYWOTNIO

Gość xcvwr
najwazniejsze ze sie nie poddajessz. .. JA sie podddałem prawie jak nie zdałem pierwszy raz , ale za drugim mi sie udało zdac

Gość saasds
no ale po 3 oblanych egazaminach musze wykupic se te 5 godzin jazdy, czy tak???

Gość saasds
xcvwr dzieki, wiesz szkoda zeby ta kasa ktora wydalam juz na jazdy tak o przepadla :)

tak musisz wykupić te 5 godzin jazdy inaczej nie dopuszczą Cię do egzaminu.Zdajesz praktykę i teorię.Kursu nie musisz robić idziesz tylko do wydziału komunikacji i zgłaszasz do jakiego WORD mają przesłać Twoje dokumenty.

Gość saasds
no ale jeszcze cos. Ja juz jak pisalam to mialam kilka egzaminow tak wiec dokumenty w WORD juz skladalam wtedy. To chyba caly czas tam maja??