Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hendrixxa

Sucha skóra na twarzy.

Polecane posty

Witam. Od kilku dni zauważyłam wokół ust i na policzkach do połowy, że moja cera jest zaczerwieniona i wysuszona... Tak nagle. Stosuję te same kremy i toniki, co zawsze więc nie jest to alergia na kosmetyk. Co gorsza - nie wiem czym to nawilżyć. Czy znacie jakieś naturalne sposoby? Kremów mam masę w zanadrzu i teraz zaczęłam się nimi smarować - ale nic nie pomaga...

Gość mnie pomaga na suchą
skórę zwykły krem dla dzieci Bambino.Z racji tego,że jest dość tłusty i długo się wchłanai stosuję go najczęściej grubą warstwą na noc,rano buźka jest gładka,dobrze nawilżona:)

Gość rozłąka z kimś
Bo to problem psychiki - zastanów się z kim się ostatnio rozstałaś. Tak reaguje naskórek na konflikt rozłąki - robi się suchy i szorstki, z dnia na dzień. Potem jak zaczyna wracać do zdrowia to piecze, swędzi i jest zaczerwieniony.

Gość 6devil66
Hej! ja zakupiłam sobie ostatnio fajne kosmetyki, w sklepie salonu pewnego. fajne moim zdaniem. polecam. zresztą sami sobie wchodźcie na stronke wylukać coś :-) http://www.exclusivestyle.pl/home.html

Tez mam strasznie sucha skore. Pękała i byla szorstka. Dermatolog doradził mi kupic Physiogel Krem (ok. 40 zł) i musze przyznac, ze jest rewelacyjny :)

psychiki? glupota! niby jakim cudem ?:D nic sie ostatnio nie wydarzyło, poza tym miewałam tak wcześniej... ;)