Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapciaaaaaaaaaaaaaa

Nigdy sie nieuwolnie od byłego.

Polecane posty

Gość kapciaaaaaaaaaaaaaa

Bo mamy razem dziecko.Rozstlismy sie.A jak urodziło sie dziecko, przypomniał sobie o nas.A ja mam go gdzies.Ciagle pisze i dzwoni.Jak sie od niego uwolnic.Chyba nigdy tak sie niestanie.

Gość kapciaaaaaaaaaaaaaa
uuuuuuuuuuuupppppppppppp

Gość Głupie gadanie
Niewolnica

Gość ja też pierniczę
sprobujcie zachować się jak dorośli ze względu na dziecko i zachowywać tę część znajomości, która dziecka dotyczy. Jak się było na tyle nieodpowiedzialnym, że się zrobiło dziecko to trzeba umieć ponosić konsekwencje swoich czynów, prawda?

Gość kapciaaaaaaaaaaaaaa
ja też pierniczę - nie masz pojecia o co chodzi.Chodzi mi o jego zachowanie????????????????

Gość Głupie gadanie
Ale co jemu chodzi o dziecko czy chce wrocic do ciebie? Jezeli chodzi mu o dziecko to w czym masz problem? A jezeli o ciebie a ty nie chcesz to tez nie rozumiem, brzydzi cie czy jak?

Gość kapciaaaaaaaaaaaaaa
Ja czuje ze zalezy mu na mnie i na dziecku, ale ja niewyobrazam sobie byc juz razem, po tym jak nas potraktował.Niejest mi obojetny i dlatego te kontakty z nim sa dla mnie bolesne.

Gość takakolejrzeczy
a moze rozmowa z nim by pomogła, powiedz mu ze nie bedziecie nigdy razem i koniec, raz cie zawiódł i istnieje duza szansa ze zawiedzie ponownie. Jezeli chce kontaktów z dzieckiem to tego mu nie zabronisz ale niech te kontakty będę szczere i dobre dla dziecka. Takie gnojki bardzo lubią wykorzystywać dzieci do swoich egoistycznych celów także uważaj. Jestem w podobnej sytuacji z tym ze ojciec dziecka nie chce kontaktów z dzieckiem ale raz w miesiącu przypomina o sobie (płaci alimenty) a do mnie wraca cały ból. Najgorsze jest to ze traktuje mnie jak koleżankę, bo przecież nic sie nie stało prawda? on jest w porzo. Ludzie faceci sa tacy załośni ze szok.

Gość kapciaaaaaaaaaaaaaa2211
Najgorsze jest to ze traktuje mnie jak koleżankę, bo przecież nic sie nie stało prawda? on jest w porzo. Ludzie faceci sa tacy załośni ze szok. - tez on tak ma.Tylko ciagle do mnie pisze i dzowni.Obecnie on przebywa Za granica.Ciagle twierdzi ze kocha nasze dziecko i cche dla niej dobrze.Pyta sie jak dziecko i takze co u mnie.Jak mu napisze cos niemilego to pyta sie "dlaczego tak go traktuje, co ja ci zrobiłem"Nierozumiem go wogole.

Gość telefonistka jadzka
zazdroszcze ci

Gość takakolejrzeczy
oni naprawde mysla ze porzucajac nas w ciąży czy z dzieckiem nic złego nie robią - co oni nam zrobili złego prawda, czego my chcemy?? to jest jakis zart, oni to zart faceci sa i beda zawsze beznadziejni!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mammmmamiiaiiiiiajbjdk
fajna historia.

Gość Adam Słodkowodny prezentuje
No trzeba sobie samemu zbudwac mzczyzne. budując razem z Adamem Słodkowodnym nigdy się nie zawiedziesz!

Gość klamka zapadła
hihhi

Gość olejzpierwszego
sluchaj kobieto... o ile nie prosilas o to by ci zasadzil i nie oplacalas randek... to nie mozesz miec pretensji... pomeczyl sie pewnie zanim cie zaplodnil to teraz myslisz ze bedzie za toba biegal i ci zycie ulatiwal ??

Gość eska floreska
uff, ale tu przygłupów na kafe.. Dziewczyno, a po co Ty w ogóle do Niego piszesz? Czy coś miłego czy niemiłego?

Gość Kot PaliGłupa
Jak myslisz czy takich glupolow pelno na portalach randkowych?

Gość kapciaaaaaaaaaaaaaa
Bo mamy razem dziecko i jest ojcem.Niecche w ten sposob krzywdzic dziecka , ale chce sie od niego uwolnic.Ale niewiem jak?Jakis sposob?

Gość eska floreska
ale to, że macie razem dziecko nie oznacza moim zdaniem że musisz do Niego pisać.

Gość kapciaaaaaaaaaaaaaa
Ale on sam ciagle do mnie pisze i wydzwania.I co mam wtedy zrobic?

Gość klamka zapadła
Ja msyle ze zrozumilal sowj blad i cche to naprawic.Zaryzykuj.