Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokosik

Opowiem Wam coś...

Polecane posty

Gość kokosik

Nigdy siebie nie akceptowałam, zawsze bylo cos nie tak. Od kilku lat mialam problemy z cera, tradzik, przebarwienia.. wygladalam strasznie, to rujnowalo mi zycie. Zawsze mówiłam, ze gdyby nie ta cera, to na pewno mialabym przyjaciol, chlopaka.. Nic mi nie pomagalo i dlugo walczylam z ta cera. Az do kilku ostatnich tygodni, wszystko zaczelo powoli sie goic. Teraz wygladam w miare ok, lekki podklad i praktycznie nic nie widac. Ale nic sie nie zmienilo poza tym ;[ nadal jestem samotna i opuszczona. Myslalam, ze jak bede atrakcyjna to poznam jakichs znajomych.. chlopaka.. ;/ a tu nic. Chyba do konca juz bede samotna. I tak naprawde wyglad nie ma znaczenia, teraz sie o tym przekonalam.

Gość szara mycholaaa
oj na pewno kogos poznasz tylko musisz tego chceiec i robic cos w tym kierunku bo samo nie przyjdzie:)a skad jestes?

Gość zima dobra rada
kilka tygodni? i co? pewnie miałaś już mieć męża i gromadkę dzieci po 3 tygodniach:D napisz za 16 miesięcy :classic_cool:

Gość kokosik
Ja jestem z górnego śląska. Chciałam tylko podkreślić to,że dużo dziewczyn (w tym ja) mówi, ze gdyby nie to, że np mają nadwagę, czy mają taką przypadłość jak ja, byłyby szczęśliwe. Sama się osobiście przekonałam, że to nic nie zmienia...

Gość kokosik
Ale ja pomimo mojego wcześniejszego wyglądu byłam zawsze promienna osobą.. nigdy nie dawałam po sobie poznać, że nie akcpetuje czegokolwiek w sobie. Tylko miałam inny punkt widzenia na niektóre rzeczy, teraz się przekonałam, że myliłam się w kilku kwestiach ;p

Gość julek ty hanysku
zawsze mi wyglądałeś na takiego Bercika no i sie potwierdziło :D

Gość envie***
skoro popracowałaś nad cera to teraz musisz popracować trochę nad swoja samooceną...wydaję mi się, że przez takie myślenie, że nie jesteś atrakcyjna bo masz trądzik to jest ona troszku zaniżona...Postaraj się zrobić trochę bardziej pewna siebie a to na pewno pomoże:) I nie myśl, że będziesz sama...bo każy ma gdzieś swoja drugą połówkę:) powodzenia:)

Gość kokosik
envie*** dzięki za miłe słowa :) Juliusz Cezar tyle, że ja z zagłębia ;p

Gość kokosik
Juliusz Cezar Nie zalezy mi na takiej tutaj ;p

chodzi o ten milion hanysów , u nich jesteś już przegrana , chyba nie myślałaś o mnie :o ja się z kafeteryjnymi kaszalotami nie zadaję :classic_cool:

Gość miraaaa
kokosik głowka do góry.Napewno sp[otkasz kogoś z kim będziesz szczęśliwa. Tego Ci życzę.Ty Juliuszu wypad z Twoimi komentarzami ok.

Gość kokosik
Juliusz Cezar nie, nie pisałam o Tobie tylko ogólnie. Nie sądzę bym była przegraną... nie mierz innych swoją miarą.

Gość nimol
Ale jesteś samolubem.