Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sheepy

Czy mozna odzyskac chlopaak skoro u niego wygasło uczucie ?

Polecane posty

Gość sheepy

NO własnie rozstałam sie z facetem 4 miesiaca temu. Praktycznie do rozstania powodu nie było tylko u neigo "wygasło" uczucie mozan powedziec z dnia na dzien nie rozuemim tego do dzis . Probowlam sprobowac z innynmi facetami ale cialge mam przd oczami jego i nie ma tego czegos co bylo z nim on ma jutro urodziny i chcialm mu pwoedizec ze moze lepiej zyc na stopie kolezenakij Nie wiem czy dobrze zorbie jezlei tak powiem aa moze wlasnie tak bylo by mi go łatwiej zdobyc . Bardzo chcialbym go znow miec blisko . Jezeli macie jakies rady na to to chetnie skorzystam z nich .

Gość marika832932
tez bylam w takiej sytuacji i powiem ci ze nie ma sensu mowic o byciu na stopie kolezenskiej jesli tak naprawde nie o to ci chodzi. bo gwarantuje ci ze chlopak albo sie nie zgodzi bo stwierdzi ze to bez sensu albo zgodzi ale ale doslownie!!!i naprawde bedziecie sie kolegowac co oznacza ze byc moze za jakis czas bedziecie w stanie rozmawiac od czasu do czasu o pogodzie. najlepiej poprostu powiedz mu prosto z mostu ze chhesz byscie byli znowu razem. akbo sie zgodzi albo nie i bedziesssz juz wiedziec.

Gość nie to nie tak
Ja bym w to nei wchodzila tzn, na stopie klezenskiej, rozstalam sie z facetem,(ja zewralam)pozniej zaczelo mi go brakowac , bliskosci itp. on zaproponowal "przyjazn"jego uczucie do mnie nie wygaslo ale to juz nei bylo to samo, zgodzilam sie, pozniej zrozumilam ze jednak postapilam zle zrywajac z nim, ale on ju ztraktowal mnei jak kolezanke , rozmowy o pogodzie itd, myslslam z ejakos nas taka przyjazn do siebie zblizy , ale jeszcze bardziej bolalo . po pewnym czasie zdecydowalismy ze sprobujemy raz jeszcze, i powiem ci ze to ju znie to samo co dawniej,jedna przyslowie "drugi raz sie nei wchodzi do tej samej wody"sprawdza sie.Zycze ci powodzenia, ale uwazaj bys nei skrzywdzila samej siebie/

Gość sheepy
Hmm moze i masz racje ale kurdfe na siel tez nie ma co a ja nadal czuej cos tkaiego ze cos nas łaczy Codziennie sie soptkamy codzieenie czuej ejgo wzrok na sobie usmiecha sie do mnei . Echh . Moze jakies sposób na to zeby to uczucia wrocilo skoro bylo wszystko miedzy nami dobrze ?