Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman II

9 POWODÓW! KTO POPIERA!!!!???????

Polecane posty

Gość hujowtyuk
przecież w warszawie jest największy spęd wsioków. Nie obrazając wsi ludzi ze wsi. Rozpoczęło się to w latach 50-tych i trwa do dziś. A wy wsioki przyjechaliscie i poczuliscie sie kims lepszym :-D. I nie ważne czy mieszkasz tam 10 czy 20 lat. I tak "nim " pozostaniesz. Bo widać, słychać i czuć gdzie kolwiek się pojawicie :-D

Gość ja tak mysle
co wy gadacie? slazacy nie uwazaja sie za polakow?:o ja sie uwazam

Gość hujowtyuk
salsakatarinka bez urazy oczywiscie . Ludzie , którzy mieszkaja na wsi są sto razy wartościowszymi ludzmi niż "warszawka" . Kazdy wie o co chodzi ;-)

No żeby nie było niedomówień. Urodziłam się i mieszkam od zawsze w Warszawie. I może ślązacy uważają się za Polaków, ale my ich za polaków nie uważamy! Ani Dolnego ani Górnego Śląska! Przecież to wszystko banda niemców! I naprawde skończmy tę dyskusję bo to nie ma sensu już. Przecież dobrze wszyscy wiemy że mam rację i koniec. A wrocław może zostać stolicą, ale niech zastąpi Berlin, a nie warszawę.

Gość hujowtyuk
tak tama-goczi urodziłas się i mieszkasz w warzszawie. Pewnie masz około 20 lat A rodzice kiedy przyjechali??? Zreszta rodziców zostawmy w spokoju,szacunek . Kazdy wie kto ma rację bo cała Polska oprócz W-wy nie moze się mylić :-D . A Wrocławia szkoda ,zeby zrobić z niego stolicę. A jeśli chodzi o stolicę Warszawa nie była pierwszą I nic tego nie zmieni :-D

Ło Ło Hej Hej Hej! A co tu takie kłótnie ja się pytam!? Luuuuudzie! Co z ślazacy, górale, niemcy? O czym wy tu w ogóle gadacie!? To były racjonalne, spokojne argumenty, a nie pretekst do wszczęcia kłótni :D :classic_cool:

Gość hehe eric jak cos powie
to zawsze wojne wywoła

Gość lIlIlIlI
Tylko nie to! Niech warszawka siedzi w warszawce i nie tyka sie mojego kochanego wrocławia; i tak się ich ostatnio tu naleciało; jakby ktoś ich zapraszał :O

Gość serrrenadda
ja jestem z Dolnego Sląska, spod samej Bogatyni - czyli już bardziej na Zachód w Polsce sie nie da :D i nie wiem, dlaczego ludzie z innych częsci Polski uważaja, ze to ŚLĄSK ???? do Katowic to ja mam z 500 kilometrów czyli pól świata!!! I w Waszawie nigdy nie byłam, bo nie mam ani okazji ani potrzeby, bliżej mam za to do innch stolic - Berlina i Pragi, w których byłam. A z Wrocławia nie róbcie takiego niewiadomoczego - Poznan też konkurencja a sie tak nie wywyższa bez sensu. Chociaż to bardzo fajne nowoczesne miasto, moim zdaniem jednak zacyzna sie psuc, robi się takie napuszone, medialne, jakby sobie Wrocławianie jakies komplesy leczyli.

Gość Stolica to Warszawa
nie mylcie jełopy warszawki z Warszawiakami. Najazd chamów na Stolice trwa,przyjeżdzą kazdy kto chce... :o Chocby nie wiem jak sie taki burek przebierze,wypachni i wyuczy podstaw svoir vivre to i tak gówno na butach będzie mu widać,z japy jechalo będzie krowim nawozem a pety na ulice będzie rzucał. Warszawka to przyjezdne burki z Garwolina,Ciechanowa,Siedlec,Grojca i innych badylarsko-jableczno-kapuścianych dziur.Nielicznym rodzice wbili do głowy dobre wychowanie,pokorę i szacunek,ale wiekszość "wyżej sra jak dupę ma". Po 3-4 miesiącach jest "warsiawiakiem" i żeby miał się obesrać,to zaweźmie się taki dzyndzel,kefir będzie żarł codzienie ale na wynajęcie mieszkanka i melanże bedzie ciułał.Nie wie że jak idzie wypacykowany ulicą to i tak słome z butow widac jak mu sie wysypuje. Ale żeby Stolice do Wroclawia przenosić ? To miasto to bankrut. Do chamów "warsiawiaków" Skoro tak nie lubicie Stolicy to po kiego grzyba pchacie się tu? Wracajcie na swoje łąki,pastwiska,dukty,ugory. A Wrocławowi życzę takiego prezydenta miasta jak Gronkiewicz -Waltz.