Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandalenka

Czy jest na sali lekarz?

Polecane posty

Gość mandalenka

Zastanawiam się, co czuje lekarz gdy odwiedza go pacjentka, która go najprościej ujmując- kręci. Dajmy na to - ginekolog - bada piersi i to co niżej, więc wszystko ma na wyciągnięcie ręki. Dentysta - rozkłada fotel i pochyla się nisko nad twarzą, dłońmi dotyka ust. Zastanawiam się, czy lekarze są już na tyle wprawieni, że nic ich w pracy nie rusza?

Gość pytałam kiedyś...
... znajomego ginekologa, co czuje kiedy bada fajną laskę. Wiesz co odpowiedział? Że dla niego to znaczy tyle samo, co dla rzeźnika mięso.

pytałam kiedyś----> I tak powinno być!! Dla lekarza ciało pacjenta tp zbiór organów i tkanejk, ktore ma diagnozować i leczyć. Tyle że .... nie każde mięso smakuje tak smo ;) :classic_cool:

Gość sep-tember
No ja nie wiem...Jak widze jak mój stomatolog na mnie patrzy, to nie jestem taka pewna czy widzi mnie przez pryzmat mojej szczęki. Ogląda mi zęby i patrzy co raz prosto w oczy. Rzeczywiście te leżące fotele to normalnie pierwszy krok dający możliwość żeby się zapomnieć:)

Gość wezwijcie lekarza
ale same przyznajcie - jest różnica między polędwiczką, a np. karczkiem prawda?

Gość lekarz I kontaktu
A która poderwała swego lekarza? Albo który lekarz poderwał swoja pacjentkę?

Gość weterynarz z dużym... stażem
Ja zawsze podczas badania pacjentek czuję ogromne podniecenie. Wiem, że nie mogę z nimi tego zrobić, ale zawsze jak wracam po pracy do domu, to urządzamy sobie z żoną niezwykle namietne igraszki. Namówiłem nawet swego czasu żonę na golenie całego ciała - teraz ma już całkiem obfite włoski wszędzie, i wygląda całkiem "zwięrzęco". Polecam to każdemu - nie ma nic lepszego niż seks z kompletnie owłosioną kobietą.

moja sliczna kumpela dostawala u ginekologa zawsze darmowe probki anty i roznych innyhc nowosci :P bral jej bardzo rzadko za wizyte...i mowil,ze lubi jej smiech :P

Gość salcynka
No to ja opowiem. Trafiłam na zajefajnego okulistę ok. 30, w moim wieku. Problem miałam błahy, ale okazało się, że muszę często chodzic na kontrole. Właściwie podczas wizyty to pogadaliśmy zawsze o tym i tamtym, doktor był bardzo wesoły i otwarty, normalnie zaczęłam go traktować jak kolegę. Żeby nie zamazać tej linii mówiłam cały czas per doktorze. A ten pan doktor któregoś razu badając mi oko tak się zamyślił, że zaczął mnie całować. Było miło, ale nie miałam odwagi pójść do niego więcej.

Gość lekarz I kontaktu
No gdzie ta pikanteria? Miał ktoś sex w gabinecie? Wrzucać!

Gość mandalenka
mojego gina podnieca moja bujne owłosienie łonowe które ścieli się między moimi grubymi udami niczym grzywa Simby:classic_cool:

Gość filantropka...
no z tym dentystą dotykającym ust coś pewnie jest hehe...szczególnie jak pacjentka ma próchnicę i śmierdzi jej z ust

Gość filantropka...
zawsze jak siadałam na fotelu i rozchylałam nogi to lekarz penetrował moją pochwę palcami w gumowych rękawiczkach. nie byłoby w tym nic dziwnego ale on penetrował również moją odbytnicę pomrukując przy tym i śliniąc się jak dziki drapieżny kot. czasem zapuszczał też swój zwinny i długi język w moją czeluść delikatnie liżąc szyjkę macicy. to chyba nie jest normalne zachowanie lekarza. nie to żebym narzekała ale wydaje mi się to dziwne :D

Gość ale wy jesteście durni

Gość lekarz I kontaktu
ja miałem :o przeszedł lekko wqrwiony mąż mojej 65 - letniej pacjentki,emerytowany sierżant wojsk artleryjskich i tak zawladnał moimi analnymi czeluściami że miałem orgazm dookołauszny z przemieszczeniami na zewnetrzne częsci pięt u lewej nogi. :classic_cool:

Gość ale wy jesteście durni
myję odbyt płynem hamulcowym, bo mam potem takie maslane oczy :)

mandalenka mojego gina podnieca moja bujne owłosienie łonowe które ścieli się między moimi grubymi udami niczym grzywa Simby Hahah, kocham podszywy :D

Gość mandalenka
a ja niekoniecznie! Szczególnie gdy są debilne. Zakładasz temat, a inni go topią swoim kretynizmem.

Gość mandalenka
a ja wcale nie jestem głupia :D!!!!!!!mam wiele zainteresowań, takich jak wibratory doodbytnicze, draże z biedronki, a moja najwieksza pasją jest granie w siatkówkę z ludzikami z żołędzi i kasztanow. potrafie tez obierać pieczarki robiąc przy tym wymyki na trzepaku, o czym chętnie bym z wami, drogie panie podystkutowała!!!!!!!

ta, podszywy przypusciły atak ..:P kiedys mnie to nawet wpieniało, teraz z tego polewam.. :D niektóre to mistrzostwo wracajac do tematu, moja dentystka tez patrzy mi w oczy na fotelu, a nie sadzę zeby się za tym cos kryło... Poza tym, drobna róznica wieku (20lat) a i męzatka, prawie na codzien widuję na ulicy, i wtedy już nie patrzy.. ;)

Gość mandalenka
Wiem o co chodziło. Mnie osobiście nie drażnią, ale człowiek chce pogadać i ktoś mu to utrudnia, to wtedy mi przeszkadzają.

Gość aaaaa a mój facet
jest chirurgiem plastyczny i codzienne maca cycki....

jestem bardzo elokwentna, mądra i miła w konwersacji a poza tym cech*ją mnie ogromne umiejętności manualne. Ostatnio jedną ręką wyszyłam flagę byłego Związku Radzieckiego z bujnych kłaków porastających okolice mojej piczy. ;-)

jestes juz moim drugim czarnym podszywem :classic_cool: awansowałem z VIPa na Gold Member :classic_cool: 1) jestem facetem 2) flagę ZSRR gdzies miałem, i to całkiem sporych rozmiarów.. :classic_cool:

Z samozaparciem godnym Mandaryny, wyśpiewuję na krakowskim rynku serenady o odbytach salamander plamistych, eksponując zarazem swoje narządy płciowe przechodzącym nieopodal patrolom policji.