Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marakuja15978945

teksty facetow

Polecane posty

Gość marakuja15978945

hej mam pytanie do wszystkich, czy jesli facet mowi juz 8miesiecy po rozstaniu po 4 latach bycia razem ze jestes cudowna i wogle ze bylo mu dobrze tyle ze on ma strasznie ciezki charakter ze kocha ale nie potrafi uszanowac, ze jemu mimo dobrego zwiazku brakuje tzw. kurwienia sie :/ i ze teraz jakby wrocil to by zdradzal itd. ma obecnie dziewczyne i z tego co widze to jej rowniez nie szanuje i sam to powiedzial.... czuje ze ogolnie w tym co mowil byl szczery i sama wiem jaki jest... no ale moje pytanie rozchodzi sie czy to standardowy tekst ze jestes taka super itd itp a ja nie zasluguje na ciebie zeby sie pozbyc dziewczyny ? czy na prawde mogl powiedziec prawde tak jak czuje i ze faktycznie nie chce mnie zranic. wiem ze ciezko wam bedzie to ocenic ale chcialam czy czesto faceci gadaja takie teksty? nie po ktorkim zwiazku ale po dlugim i dodatkowo po 8 miesiecznym nie widzeniu sie praktycznie?? ale namotalam :(

Gość Głupie gadanie
Bierz go, utrzymuj, pierz, rob obiadki, niech sie szlaja bo on ma taki charakter aty go kochasz przeciez i nic nie da sie z tym zrobic. On musi i juz! Zmarnuj sobie zycie, a te inne jego laski niech robia tak samo. Widac wart jest tego, musi byc zajebistym gosciem. Sama zreszta wiesz po co pytasz.

Gość marakuja15978945
no ja wiem o co ci chodzi i wiem jaki on jest i sam mi mowil ze sie nie zmieni... pytam bo po prostu mi zalezy, uwierz ze chcialabym zeby byl mi obojetny ale nie wiem jak to zrobic. ale nie chce was tu zadreczac moimi problemami :( po prostu zapytalam sie czy taki typ faceta jest zdolny powiedziec w koncu to co mysli i czuje a nie tylko sciemniac? dodam ze podczas tej rozmowy przeprosil mnie poraz 1 od prawie 5 laat... i byl wstawiony, nie wiem moze alkohol robi swoje,powiedzial ze on nie zasluguje na mnie a tamtej jest wart bo sama jest podobna...

Gość kknd18
kur wa mać, ale smęty

Gość przypadki Robinsona Cruzoe
komentarz powyżej niesamowity wysublimowany ale też trafny , po co gadać głupoty ;)

Gość klklklkds
o jezzu... nie tyrajcie jej tak ;-) dziewczyna jeszcze nie pojela ze facet ma ja w dupie i wazniejsze jest w tym momencie dla niego dupczenie niz ona, jak to pojmie zaraz bedzie jej obojetny choc teraz nie wei jak to zrobic.

Gość Głupie gadanie
To niech mu daje a nie przychodzi z tym do nas, my tez bysmy chcieli tak za frajer ;)

Gość Gienia....
a ja mysle, ze mu na pewno zalezy, ale na jej dupie, ma nadzieje, ze jeszcze raz mu nadstawisz! i co udało mu sie?

Gość Instytut Wdrazania Patologii
No mowie ze lubi sobie czasami podupczyc, jak ma ochote to wlacza sobie gierke, jak ma ochota na papierosa to pali papierosa, a ta laska to jakas nietolerancyjna jest, zacofana, z ciemnogrodu, jakas faszystka moherowa, na pewno zaloze sie ze wierzaca i chcialaby czlowieka usidlic, nienormalna jakas, wiadomo ze kazdy facet chce dupczyc na lewo i prawo. Kazdy to wie!

Gość Instytut Wdrazania Patologii
My np. oprocz instytutu prowadzimy przedszkole integracyjne. W grupach integracyjnych sa pedofile i dzieci. U nas kazde male dziecko juz jest tak postepowe ze nawet 2-3 latki wiedza ze faceci musza dupczyc. Tak uswiadomione dziecko i jego rodzice nie widza problemow w seksie z dziecmim bo faceci maja przeciez potrzeby. Jak tak patrze czasami na te dzisiejsze dwudziestolatki to porazka totalna sa tak zacofane, antyeuropejskie ze niewiadomo co robic, chyba tylko eutanazja w wieku 30 lat zeby sie nie meczyly. A wszystko to wina Kosciola Katolickiego ktory ich omamil ze trzeb zachowywac czystosc przedmalzenska.

Gość marakuja15978945
nie jestem zbytnio wierzaca, a i nie wierze w seks przedmalzenski i nie nadstawiam jemu dupy bo nie kochalismy sie od zerwania, a wy tylko do jednego wszystko sprowadzacie ale spoko rozumiem, ciezko wam sobie wyborazic ze istnieja jeszcze kobiety romantyczne, wierne ktore jak kochaja to cala soba tyle ze po prostu takie zreguly trafiaja na palantow ale serce nie sluga a ja doskonaale wiem jaki on jest i inni tyle ze zawsze wierzylam ze czlowiek nie rodzi sie zly i ze kiedy chce moze sie zmienic, ale wy tylko potraficie objezdzac ludzi

Gość mrofeczkaaaaa
To ja Ci odpowiem na pytanie. Tak - faceci tak mówią, według mnie to on ma cie gdzieś i niestety nie mówi prawdy. To jest standardowy tekst u faceta, ty jestes taka wspaniała a jam niegodzien ciebie, nie chce cie ranic bla bla ....