Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małgos1

kryzys...

Polecane posty

Gość małgos1

razem z mężem pracujemy w firmie motoryzacyjnej...kryzys nas dotknął...nie mamy na zapłacenie czynszu.Ja 48 lat mam zwyrodnienie stawu biodrowego,które kwalifikuje się do operacji....jesteśmy kulturalnym małżeństwem ,ale nie posiadamy znajomości bo uważaliśmy,że praca ,zaangażowanie będą docenione w firmie.Niestety układy i znajomości to wszystko co potrzebne w naszym kraju.Nasza 19 letnia córka uczy sie do matury jest ambitna tak jak my....tylko co z tego?Jesteśmy wykształceni ale oboje nie mamy pracy ,bo nie lubimy "układów"....ludzie co sie w tym kraju dzieje? Za uczciwość trzeba cierpieć

Gość mandalenka
Życie uczy, .ze w życiu nie tylko wykształcenie się liczy. Trzeba mieć czas na przyjaciół, dbać o kontakty, bo wzytsko sie przydaje. Jak widać.

Gość MAŁGORZATA44444
TEN KRAJ JEST SKORUMPOWANY. WIADOMO:OBY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ ...KOLEGOM-OGÓLNA ZASADA PSEUDO ZASRANYCH BIZNESMENÓW,PREZESÓW ITP. CIULASÓW U WŁADZY.

no niestety trzeba mieć kontakty, poznawać ludzi, zapraszać ich do siebie, robić grilla jak ktos ma możliwość, chodzić do ludzi, uczestniczyć w spotkaniach itp tzn nawiązywać kontakty - nigdy nie wiadomo kto sie może przydać samo wykształcenie w tym kraju nie wystarczy :-O

Gość głosujecie na tych ciuli
a teraz wielkie zdziwko jak bieda zaglada do garnka??:o

Gość małgos1
no zdziwko ,bo wszyscy"przyjaciele"...przestali się do nas przyznawać hi hi,a ponoć poznaje się ich w biedzie...Nie wiadomo kto się jeszcze zdziwi jak nie będzie miał wrzucić co do garnka....

Gość MAŁGORZATA44444
Bez przesady-nikt nie głosuje na TYCH CIULI czy innych . Z WSZYSTKICH CIULI STARTUJĄCYCH W WYBORACH NIE MA WYBORU.

Ja nie znam \"tych ciuli\" i nie będę głosować!Po 26 latach uczciwej pracy dorobiłam się 30.000 długów i podupadam na zdrowiu......Żeby być na topie to ciągle jakiś kredyt trzeba było wziąć: a to na kompa ,na samochód(18-letni...hi hi)....bo z dwóch pensji(mojej i męża) ledwo się wyżywiamy.Wychowywaliśmy dwoje dzieci(syn już sobie radzi sam...córa zdaje maturę w tym roku,uczy się dobrze to pewnie jakieś studia będzie chciała zrobić.. KASA>>>>.Po prostu tylko się powiesić