Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfnb d xn

Czy 64 kg przy 166cm wzrostu to dużo??? ile powinnam ważyć przy takim wzroście?

Polecane posty

Gość dfnb d xn
pytam serio

Gość dziewczyny czy
dużo, powinnaś ważyć ok 55 moizm zdaniem

Gość kijowo
mam 163cm i przeszlam rozne wagi, wiec moge opisac moj wyglad, w zaleznosci od wagi: - 62kg -> masakra, spora nadwaga, rozmiary podchodzace pod monstrum -57-58kg -> w miare normalny wyglad, lecz wciaz za duzo okraglosci, w rejonie ud i brzucha -54kg -> normalna sylwetka, ani szczupla, ani gruba -50-51kg,-> szczupla sylwetka, ladne cialo, brak otluszczenia, najlepiej sie czuje w tej wadze -45-47kg -> wychudzenie, uczucie zimna, najmiejszy rozmiar spodni spada z tylka, cienie pod oczami, chorowitosc.

Gość ugyukfjyu
Ważę 77 przy wzroście 168 i wygladam super. Tak więc - to zalezy: ile masz lat, jaka budowę, itd. Ja się zbliżam do 30, mam wielkie cycki (75G), dzięki paru nadprogramowym kilogramom - ładną, jędrna buźkę bez żadnych zmarszczek, ogólnie sprawiam sympatyczne wrażenie. :) Ale gdybym była nastolatka, to pewnie czułabym się jak smok;) Czasem mam ochotę zrzucic trochę - tak do 70, ale entuzjazmu starcza mi tylko do wagi 75;) potem już mi się nie chce;) Podobam się i mojemu facetowi, i innym, mam na to liczne dowody, więc jestem przykładem zadowolonej z siebie, okrągłej "dużej blondyny";) są różne typy kobiet i nie widzę powodu, dla którego miałabym na siłę robić z siebie wychudzoną dechę - bez cienia seksu;) Piszę to, bo nie wiem, ile masz lat - jesli, załóżmy, 17, to postaraj się z jednej strony trochę wyluzować, a z drugiej - trochę o siebie zadbać. :) pozdrawiam:)

Gość klaneczka
ja mam 163 i waze 53 kg.... musze schudnac 2-3 kg, najlepiej czuje sie w wadze 50-51kg, moge bez skrupułów wyjsc w bikini na plaze:D bo teraz bym sie wstydziła niestety;/

Gość klaneczka
ja z kijowo zgadzam sie w 100% ;]

Gość klaneczka
a no i mam prawie 26 lat... heh nie jestem juz nastolatka:)

Gość Errika
mam 168 i wazę 66kg, niby nie jest źle, ale parę kg bym jednak zruciła, ale jak masz trochę mięśni i opaleniznę to wygląda ok:)

Gość k31
ja mam 170cm i 65. niby dużo nie jest ale jestem upasiona w okolicy brzucha i boczki mam :(

175 mam i 61 ważę jestem za chuda cholera jak mnie to denerwuje jak mowią na mnie chudzielec itd cienie pod oczami mozna niby zatuszować ale spodni nie mozna znależć dobrych wszystkie za duże za krótkie nogawki:o

Gość gość
Gadacie jakieś głupoty. Ważysz akurat nie chudnij. Poza tym po co wyglądać jak wy.Kosciotróp to ładnie nie wygląda, a z taką wagą jest super.

Gość gość
s7tWk1CypbLgMlOetOAkOh8a

Gość gość
Polecam zajrzeć na: www.klinikasylwetki.xja.pl

Gość gość
polecam uczciwego sprzedawcę 733566390 ambulatorium@protonmail.com

Gość gość
Ja walczę z moimi nadliczbowymi kilogramami na kilka sposobów jednocześnie. Przede wszystkim ograniczyłam spożywanie słodyczy, słonych przekąsek, fast foodów i tłustych produktów, przestałam podjadać przed pójściem spać i odstawiłam słodkie, gazowane napoje. Do tego kupiłam sobie rower i Zaczęłam tez regularnie chodzić na siłownię. Jeśli zależy Ci na szybkim zrzuceniu wagi, możesz zdecydować się na jedna z diet. Ja przez jakiś czas stosowałam jogurtową i byłam z niej w miarę zadowolona. Po prostu poczytaj w internecie opinie o różnych dietach i wybierz tą, która najbardziej Ci odpowiada i jest bezpieczna. Warto także zastanowić się nad sumplementacją czy środkami przyspieszającymi redukcję wagi. Z mojej strony mogę polecić Sibutramine która zwiększa tempo przemiany materii, powoduje ubytek masy ciała, zmniejsza ilość przyswajanych kalorii oraz odczuwalnie ogranicza uczucie głodu. Jeśli masz jakiekolwiek pytania czy chciałabyś dowiedzieć się czegoś więcej to pisz czy dzwoń do Kasi, kom 739 202 359. Z mojej strony szczerze polecam. Powodzenia.