Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arkadiusz w.

Czy taka dziewczyna jest gruba?

Polecane posty

Mam podobną budowę ciała, tzn. gruszkę. Mam 168 cm, ważę 65 kg. I uwierzcie mi, nie wyglądam grubo. Kiedyś się próbowałam odchudzać to wyglądało to okropnie. Bo schudłam od brzucha w górę, a tyłek i nogi prawie nieruszone. Wyglądałam jak anorektyczna z wielkim tyłkiem. Wolę swoją obecną sylwetkę, do tego mój narzeczony od zawsze mi mówił że go taka właśnie kręcę, więc nie widzę potrzeby zmiany :)

@ lubie ludzi sa 2 wyjscia - autor to: - zakompleksiona owa nastolatka (koniec na tym) - zakompleksiony nastolatek, którego podnieca i któremu podoba się owa koleżanka, ale nie wie, czy przez oprowadzanie się z nią nie straci szacunu u kolegów :classic_cool: Szacun wazna rzecz :D

Gość lubię ludzi
hehehe 222- masz rację ;) pozdrawiam :) !

Gość Nie jest gruba
Oblicz sobie BMI np. na www.dieta.pl i nie szkodz sama sobie odchudzaniem szczególnie w młodym wieku.

Gość gggggggggghhhhhhhhiiiiiiiii
a ja mam 170cm i ważę 100kg. i mam to w dupie! bo faceci za mną latają jak kot z pęcherzem! nie odchudzajcie się! szkoda życia!

za głowę się łapać i śmiać do rozpuku :D pewnie, że są normy wagowe dla płci, wzrostu i wieku nawet:) jednak przede wszystkim powinien być zachowany zdrowy rozsądek i świadomość, że mięśnie ważą więcej kg lecz zajmują mniej miejsca z uwagi niż tłuszcz - są bardziej \"zbite\" tłumacząc najprościej; i jedna dziewczyna przy wzroście 165 cm ważąca 65 kg objadająca się chipsami i siedząca przed tv będzie rozlana i gruba, a druga z taką samą wagą i wzrostem, lecz odżywiająca się zdrowo i w miarę regularnie uprawiająca jakąkolwiek aktywność ruchową, choćby długie spacery - nie będzie wyglądała na osobę z nadwagą; będzie miała twarde, jędrne sprężyste ciało :) pozdrawiam:)

Gość do autora topiku xx
tak ta laska (czy tam ty) to grubas :X

Gość gość
Mam 171 cm wzrostu i waże 68 kg..mam płaski brzuch ale uda mam straszne :/ znaczy bez przesady ale jednak je mam... Jestem gruba? :/

Gość gość
wg bmi 165cm wzrostu i 65kg to górna granica zdrowej wagi, także zależy. jak jest umięśniona to może być szczupła i tyle ważyć, jeśli nie jest to jest lekko przy kości ale w zdrowej normie

Gość trololololololllol
ale autorka musi być tłusta. :o chyba że wzięła się za siebie.ja mam 164 i ważę 56.wyglądam okropnie,w niczym nie wyglądam szczupło.

Gość gość
ja przy 169 ważę 53 kg. I mam strasznie grube nogi, łydka i udo niewiele mi się różnią :( talia też nie najwęższa (69 cm). Więc przestańcie pieprzyć, że jak się waży niby mało, to się wygląda dobrze!

Gość gość
ja waze 60kg przy 170 i mam brzuszek, masywne uda i d*psko :O i pomimo tego, ze sie nei obzeram i cwicze nic sie nie zmienia

Gość gość
ale autorka musi być tłusta. pechowiec.gif chyba że wzięła się za siebie.ja mam 164 i ważę 56.wyglądam okropnie,w niczym nie wyglądam szczupło. bzdura. po prostu albo masz anoreksję i spaczoną wizję siebie, albo nie masz jędrnego ciała, i wystarczyłoby poćwiczyć. wagę masz idealną.

Gość a ja teżż
Ja mam 162 cm i ważę 64 kg, ale podobno mam to jakoś "pochowane", że wyglądam na mniej (tak mówią...) Brzuch mam płaski i wcięcie w talii, a najwięcej to w udach siedzi i biodrach. W biuście też co nieco jest ;) Ja szczerze nie mam nic do siebie... A jak ktoś ma to już jego problem :D

Gość gość
To masz problem że ci się zbiera na brzuchu Niektórym się brzucha tłuszczyk nie ima Genetyka, nie poradzisz nic ;)

Gość trololololololllol
ćwiczę w chooj,codziennie turbospalanie chodakowskiej+biegi+spacery i co?

Gość gość
Niektórym się odkłada na brzuchu (typ jabłko), innym na biodrach,udach (gruszka), żadna to nowość

Gość gość
Chodakowska jest przereklamowana :P

Gość gość
No i c**j :P

Gość gość
Autorze-oczywiscie ze dziewczyna mierzaca 165 cm i wazaca 65 kg jest gruba.Ma znaczna nadwage wynoszaca az 5 kg co w tym przypadku jest duzo.Warto zrzucic.

Gość nn on
topic jest z 2009 r, laska mogła już schudnąć :D nie ma co się rzucać.

Gość gość
W sumie BMI w normie

Gość gość
Wedlug kalkulatora BMI wyglada to tak ze:....TWOJE BMI = 23.88 kg/m2 (WAGA NORMALNA) wskaźnik BMI powinien wynosić od 18.5 do 25 kg/m2 normalna waga dla Twojego wzrostu: 50.4 - 68.1 kg Wystarczy jednak popatrzec na rozrzut wagi tzw."prawidlowej"zeby zauwazyc ze miesci sie tu osoba szczupla jak i moim zdaniem otyla.Ja uwazam ze waga dla kobiety przy wzroscie 165 wynoszaca az 68,1 kg to jest zdecydowanie za duzo.Zdecydowanie ta dolna granica i jej okolice.Wtedy kobieta wyglada seksownie.Oczywiscie nie pisze tu do tych z was ktore bedac tlustymi uwazaja siebie za normalne a normalne kobiety za "anorektyczki".

Gość gość
Nie wazne czy topik jest z tego roku czy z zeszlego wieku.Widocznie ktos pyta po raz kolejny.

Gość gość
A ja się śmieję z was wszystkich. Nie macie innych problemów, to gratuluję, bo macie w takim razie lajtowe życie...