Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zboczonaaa

okropnie kreci mnie fisting...na filmach...dochodzimy do 4 palcow i dalej nic.

Polecane posty

Gość zboczonaaa

od zawsze lubilam ostry wyuzdany seks. kiedys przez przypadek obejrzalam ponoska z fistingiem i od tamtej pory tego pragne, grrrrr. cwiczymy z partnerem, ale na 4 palcach sie konczy. nie chodzi o to, ze boli..bo to nawet lubie, a o to, ze po prostu on nie moze zmiescic sie w srodek cala dlonia. czy ktos z was ma takie doswiadczenia? ps: wszystkie lalunie ktore uwazaja, ze sa takie malusie :O ciasniucie na 2 paluszki, kizi mizi :O, darujcie sobie wpis :O.

Gość zboczonaaa
dodam, ze nie rodzilam. czy wsadzenie calej dloni w tym wypadku jest mozliwe? jestem b. szczupla, ale biodra mam nieco wieksze (93cm).

Gość kałużka
my docgodzimy do 3 palców, a jestem po porodzie.

Gość zboczonaaa
4 tez byscie wcisneli :O jesli przeszla glowa niemowlaka, to niemozliwe ze 4 nie wejda! to tak jak te panne co krzycza, ze tylko 2 palce im wchodza...a kuzwa, przeciez kazdy czlonek na obwodzie ma wiecej niz 2 palce!!! wiec co? seksu nie uprawiaja:O? 3 palce maja na obwodzie ok 12-13cm, wiec ile ma czlonek Twojego meza:O ? Chyba taki sredniakiem jak 12 cm jest?

Gość zboczonaaa
fisting jak fisting ale coraz śmielej myslimy z partnerem o wepchnięciu w moją pochwę piłki lekarskiej :) Tylko czego uzyć do zwilzenia ? Macie jeskies sugestie ? ;D