Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klopsik123

CZy ja poroniłam?

Polecane posty

Gość Klopsik123

Dziewczynki błagam odpowiedzcie mi czy dobrze mi sie wydaje..Otoz wydaje mi sie ze bylam w ciazy w 2 tygodniu. Pokazal to wykres moich temperatur, w 2 dni przed spodziewana miesiaczka mialam okropne mdlosci, rowniez w dzien kiedy mi sie spozniala. Mialam ciagle wyzsza temperature, sikalam jak najeta, czulam jak w jajniku mi sie cos rozpycha chcialo mi sie wymiotowac!!! Poszlam mimo tego na silownie-na spinning i ostro sobie dalam,myslac ze ruch jest ok. Od razu po tym zaczal mnie bolec strasznie brzuch,nastepnego dnia okres,zniknal bol piersi i odeszly mdlosci!!! Spadla temp.czy ja moglam poronic???Blagam o jakies sugestie!!Jestem zalamana

Gość i po co sobie wmawiasz
a zrobiłaś test z krwi na poziom B HCG ??? Nie ? To po co sobie wmawiasz głupoty? Nie poroniłaś. A jak nie wierzysz to idź zrób betę. Jak wyjdzie, że byłaś w ciąży, to zrób badanie na grupę krwi, jak masz Rh- to koniecznie musisz dostać immunoglobulinę, inaczej będziesz mieć problemy z kolejną ciążą. ok 50 % wadliwych zarodków ulega samoistnemu poronieniu w trakcie miesiączki i jest to normalne, wysiłek nie ma tu nic do rzeczy wcale nie jest tak łatwo poronić zdrową ciążę, nawet jakbyś ćwiczyła brzuszki 12 h to zdrowej ciąży nie poronisz, zapytaj lekarza