Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolina87

ANTIDRAL!!!!!!!!!!

Polecane posty

Czy ten ANTIDRAL jest naprawdę skuteczny? Moze i jest ale interesuje mnie bardziej działanie uboczne...Są jakieś? Czytałam że lekarze nie zalecają go ponieważ ma w sobie wiele chemikaliów , szczypie, podrażnia skórę,a nawet są niewielkie oparzenia, włącznie z wyniszczeniem naskórka...rozumiem ze ci co uzywają go codziennie sami sobie taki los sprawują-wiem że trzeba raz w tygodniu czy tez dwa razy. Tyle sie naczytałam o skutkach ubocznych ze mam pewne obawy i tez nie wiem czy pomoze bo poce się jak świnka.....

Gość Magda2555
Ja go używam hmm już ponad rok i nic mi się nie dzieje smaruje się raz na tydzień i się nie pocę w ogóle :) co przed jego zastosowaniem było masakrą pot się po prostu lał ze pod pach... wiadomo nie wolo go używać po goleniu bo rzeczywiście szczypie mocno... ale przyzwyczaisz skórę i będzie ok. Ja polecam ten środek bo naprawdę mi pomógł:) Jak masz jakieś pytania do czekam ;)

a co z ukłądem limfatycznym? słyszałam ze zabuza jego prace, nie chce miec potem problemów z moim organizmem które i tak juz jest wytarczająco chore:( troche sie obawiam tych wszystkich chemikaliów....w koncu to zaburza proces gruczołów potowych tak czy siak musimy jakos unikac przegrzania

Gość u nas tez dzieci gloduja
Moja droga a w czym teraz nie ma chemikaliow ?

Gość Jusssstka
również stosowałam antidral fakt faktem nie pociłam sie....mimo ze jak sie smarowałam troche szczypało....potem zrezygnowałam bo zaszłam w ciąże...aa od stosowania anti dralu zrobiły mi sie suche plamy pod pachami nie moge sie tego pozbyć....:/

wiem ze jak sie przedobrzy to własnie są takie skutki jak schodzenie skóry ale naprawde jestem w stanie przetrzymac na początku wszelkie nieprzyjemnosci swedzenie pieczenie byle tylko miec swiety spokój czekam na propozycje pracy i jak znajde jakąs odpowiednią to siłą rzeczy nie moge sie pokazywac ludziom cała mokra! Czy ktos jeszczew odczół nieprzyjemne skutki? Czy te skutki po dłuszym czasie przechodzą i skóra się przyzwyczaja?

Gość Magda2555
Mi nic się nie dzieje żadnego pieczenia żadnych czerwonych plam kompletnie nic, wiadomo trochę szczypie ale troszeczkę jak posmaruje i to chwile. I nie zaburza układu przecież nie pocimy się tylko przez pachy...

A czy u was równiez zaszła taka czynnośc że przestał działać? czytałam ze niektórym to pomaga cały rok a niektórzy po dwóch tygodniach stosowania swtierdzili ze się skóra przywzyczaiła i juz nic dallej nie działało

Gość Magda2555
mi to działa już ponad rok albo nawet więcej...

Gość rewrerewrew
ja stosowalam rok temu w wakacje owszem pzrestalam miec mokre plamy pod pachami ale zaczely mi sie pocic plecy zamiast mokrych pach mialm mokre plecy w gornej czesci w tym roku postaram sie sobie odpuscic