Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie123456

powiem wam, że dziś włączyłam sobie TV

Polecane posty

Gość mam pytanie123456

i leciał tam taki film i tak mi się spodobał... nie wiem... coś pięknego i sobie tak pomarzyłam, żeby mi sie spełniło to marzenie moje dawne i jeszcze mi się przypomniały różne rzeczy, które chciałam sobie jak miałam tak z 17 lat... jaki to jest fajny wiek, a wszystkie były zasze związane ze wsią...czy coś tam... w tym sensie. Może mi się to kiedyś spełni. Trochę takie... no ale ...kto wie.

Gość mam pytanie123456
powiem wam ten film był taki widowiskowy, że jak znajdę podobny na DVD to go sobie kupię. Bo mi się tak podobały scenerie. I tyle. Wcale nigdzie daleko, ale takie piękne widoki ... taki piękny widok.

Gość mam pytanie123456
Ale cóz... nie musisz czytać, ja nie mam takiego życia jakie sobie chciałam mieć gdy miałam 17 lat. I już nigdy nie będę mieć. Najbardziej bo sie w Polsce urodziłam, a tu są sami złodzieje. Dlatego bez cienia żalu spadam stąd WRESZCIE i NA ZAWSZE. Nawet nie pomacham chusteczką, nawet nie zapłaczę... nigdy. Gdzie mogę mieć to samo i wiele lepiej. Dziś to zrozumiałam oglądając ten film. Oszukują wszedzie, ale mimo wszystko w świecie wygrywa w końcu uczciwość jakaś i prawda, a w Polsce co? Tusk ma wygrać wybory na prezydenta? To morderca!!! Nie chcę tu dalej zyć :(

Gość mam pytanie123456
spadam stąd bo mnie jeszcze do kicia wsadzą obłudne świnie z netu tym razem :( Tłuste dupy obleśne i obłudne. A wredne - jakie durne takie wredne i wścibskie - jedyna pociecha w tym wszystkim :(