Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radosna i juz

1 dziecko i na tym koniec

Polecane posty

Gość radosna i juz

witam mam cudowna córeczkę i nie chce więcej dzieci. wciąż słyszę komentarze - kiedy następne? złości mnie to. rodzenstwo nie musi byc niezbędne do życia. dlaczego wciąz muszę sie tłumaczyć?

Gość odpowowiadaj
jak Bóg da :) i tyle. Nikomu nie musisz się tłumaczyć.

Gość paulina t
moim zdaniem trzeba to krotko urwac haslem np.a kto powiedzial ,ze mamy w planach drugie itp...mnie tez osobiscie wkurzaja tego typu hasla,nie lubie jak ktos z butami wchodzi mi w zycie,w malzenstwo(a przeciez jest to sprawa pomiedzy dwojgiem ludzi,partnerow)

Gość myszaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no ja narazie jestem w ciazy z pierwszym a juz słysze ze najlepiej to sie od razu po porodzie o 2gie starac a my narazie nie myslimy o tym moze za kilka lat ( ale to tez nie jest pewne zależy od sytuacji finansowej ) to jest odpowiedz Bóg da dziecko to i na dziecko .... kretynizm...

Gość radosna i juz
dzięki za odpowiedzi ja rozumiem ze czesto fajnie jest miec rodzeństwo, ale po prostu nie wyobrazam sobie ze mialabym jeszcze raz przejsc przez ciazę porod i 2 lata śpiąc po 4 godziny na dobę przy niewielkiej pomocy meza - cóz zawiódł mnie na tym polu. mało we mnie instynktu rodzicielskiego, czasem wydaje mi sie ze mogłabym spróbowac jeszcze raz - tylko z miłosci do małej, ale potem przychodzi myśl, ze posiadanie rodzeństwo nie musi byc wcale dla niej "błogosławieństwem".