Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patinka26

DIETA CAMBRIDGE czy ktos jest na tej diecie lub planuje

Polecane posty

Jestem od 24 marca na diecie Cambridge ktora sklada sie z 3 posilkow dziennie zupe koktajli platkow owsianych lub batonikow poza posilkami nalezy pic tylko wode herbate czarna lisciasta ,kawe oczywiscie bez mleka i cukru :) w ciagu 3 tygodni schudlam 13 kg. czy ktos stosowal ta diete i z jakimi rezultatami? jak sie na niej czuliscie? i czy wage potraficie nadal utrzymac ? chetnie poznam wasze opinie.Jesli juz jest taki temat to prosze dajcie namiary. dzieki

Patinko, czytam stopke i wciaz az nie wierze jesteś na tej diecie dopiero 3 tygodnie i dwa dni, tak? a własciwie to nie weim, ktory dzisiaj jest, ale chodzi o dnae ze stopki i co? schudlaś ze 108 kg do 95? jesli tak to niesamowite i zachecajace tez chetnie poczytałabym co inne dziewczyny maja do powiedzenia o tej diecie a jak samopoczucie- zapytam jeszcze raz bo ja pamietam, jka mi kiedys krew z nosa poleciała- niby nic i mialam mroczki w pracy- nie moglam stac czułam sie slabo i czulam cos takiego, ze tak inaczej słyszałam- tak jakbym byla w jakiejs szklance ale pewnie to z oslabienia- i nie kazdy musi tak miec czy juz dodajesz jakis normalny posiłek? ile jeszcze zamierzasz byc na tej diecie? wejde sobie na net i poczytam jak moglabym ew. zamówic te diete- kiedys bylam u tzw konsultankti- ale teraz nie chciałąbym tak zamawiac, bo ta konsultantka to jakas tam zwykla kobieta, ktora wcale nie musi wiedziec o moich problemach z drugiej strony- wystarczy spojrzec i juz kazdy wie:D

od paru dni mam silne zawroty glowy tzn w pewnym momencie robilo mi sie slabo i czarno przed oczami ale trwalo to sekundke podobno 2 tydzien jest najgorszy ogolne oslabienie i otepienie. bylam wczoraj u konsultantki jezdze co piatek wazy mnie zapisuje to sobie w zeszycie i mierzy mnie w biuscie pod biustem w pasie biodrach uda i ramiona. dopiero po 3 tygodniach zaczelam gubic w cm ale kg caly czas leca w dol. powiedzialam jejo tych zawrotach glowy powiedziala ze przez jeden tydzien mam dolaczyc sobie piers z kurczaka 100 gram albo tune z wody lub zielone i biale warzywa. nie wiem jak dlgo teraz mozna byc na tej diecie 12 tygodni kiedys bylo 3 tygodnie. jest 12 tygodniowy program stopiowego wychodzenia z diety jesli bede sie trzymala tych zasad nie bedzie efektu jojo. jestem ciekawa czy ktos ja stosowal dlugo i jesli tak to jaki okres czasu z jakim efektem.

mialo byc ze nie wiem jak dlugo ja bede na tej diecie pewnie z 3 miesiace potrwa zanim dojde do normalnej wagi.

POdnosze temat moze jest jeszcze ktos kto stosuje ta diete? bardzo zalezy mi na waszej opini dzis weszlan na wage i rowne 94 kg :) w piatek minie miesiac odkad jestem na diecie Cambridge .

Gość lolka2009
witam, ja jestem na diecie Cambridge od 21 kwietnia i na razie schudłam jakieś 4 killo ( nie wiem dokładnie bo nie zważyłam się jak zaczęłam). Najgorzej się czułam w 3dniu , teraz lepiej, chociaż wieczorem czasem jestem dość słaba. Ogólnie jestem 2raz na tej diecie i wtedy schudłam więcej jak 10 kilo i nie było efektu jo-jo. Chcę zrzucić jeszcze z 3-4kg :)

Gość Sonia32 1
Ja stosowałam ta diete jakos 2 lata temu i faktycznie daje efekty poniewaz w ciagu 2 tygodni schudłam 10 kg i od tamtej pory nie wrócilam do starej wagi. Tylko, że ta dieta jest naprawde dla wytrzymałych osób bo idzie sie namęczyć.

Gość kicia misia boberek
Patinko jestes w ciąży i stosujesz tak drastycznie ubogą dietę ????

Gość niepokolei w glowce
to ta patinka ma ogolnie pod bardzo wieloma wzgledami

Gość asdfghjklwa
patinka z fotek zamieszczonych w stopce wynika że spodziewasz się dziecka. Chyba nie wiesz co robisz jeśli zamierzasz stosowac teraz taką dietę :O

Gość grubamisia32
witam,waze 84kg i che schodnac dp 51kg na tej diecie

za mną 1 dzień :-) całkiem spoko :-) dzis po sniadanku i też luzik zobaczymy co dalej....

Gość dominikkkaaaaa
Ja myslę o zastosowaniu tej diety. Jednak mam małe oboawy. Odchudzałam się już trochę i bez Cambridge schudłam 20 kg, ale mam jeszcze 10kg nadwagi. Chciałabym zastosować tę dietę jednak boję się wyrzucenia pieniędzy w błoto. To jednak 21zł dziennie. Nie wiem czy po mojej poprzedniej kuracji ta dieta będzie równie skuteczna. Zaciekawiła mnie, ale nie wiem już czy wierzyć w to co piszą czy nie... napisałam do konsultantki narazie z zapytaniem. Jeszcze się zastanowie. Piszcie swoje opinie. Będą bardzo przydatne.

na drugi posiłek miałam baton czekoladowy - fuj zjadłam pół nie czuje się glodna jest OK

Gość demonicznadora
Witam, dziś jest mój1 dzień na tej diecie. Jestem ciągle głodna, ale perspektywa utraty 6kg. bardzo mnie przekonuje aby nie podjadać. Dziś miałam koktail - nie zły, zupe brokułową- ok i batona karmelowego- okropny jadłam go z 1h. Mam nadziej, że jutro będzie lepiej :)

hej, ja dziś na wadze o 0,9 lżejsza... dziś koktajl waniliowy - OK - mam z wczoraj pół batona - ale nie wiem czy dam rade... wczoraj miałam zupe porową - smakowała jak szczypiorek - lekko bez smaku ale jakos daje rade... za to wody wypiłam ze 3 litry + kawa do tego około 0,7 l :-) czuje sie dobrze - jak mi wczoraj zassało to wlałam w siebie o,7 wody i zaraz przeszło :P demonicznadora chyba z niewielkiej wagi startujesz jak chcesz zrzucic tylko 6 :-) ja mam duzo wiecej...ale pomału w dół

witam serdecznie jak na razie moge sie pochwalic spadkiem 23 kilogramow :)

mi na poczatku batoniki bardzo smakowaly :) a teraz powoli przechodzi jeszcze przelkne orzeszkowy :) smakuje podobnie jak snickers tylko brak karmelu :p

Gość zuzaaaaaaaaaaaaa
stosuje jeszcze ktoś ta dietę?

zaczynam jutro! Kiedyś stosowałam i schudłam 18kg, ale potem się zaniedbałam i kg wóciły, ale to bi ewina diety tylko mojej głupoty po zaczęłam jeśc na potęgę. Mam sporo do zrzucenia.

a ja zaczełam 30.07, czy jest tu ktos kto dietuje i miałby czas poklikac o tym?

dzisiaj moj 4 dzien na diecie, waga wskazuje 2,5 kilogramów mniej. DObrze mi z ta swiadomoscią, ze wreszcie cos robie ze sobą i mam zapał. Trzymam sie sztywno ustalonego przed dietą planu, godziny posiłków 9-13-18, 30 minut jakiegos ruchu - rower spacer - CODZIENNIE. minimum 2 litry wody. dzisiaj na sniadanie miałam owsiankę - jabłko z cynamonem, skubane dobre to:)

Gość choinka2341
Ja jestem od 30 lipca na diecie Cambridge, dzisiaj jest 4 dzień, ale nie wiem ile schudlam (jesli w ogóle) bo na razie nie mam mozliwosci wazenia się. Przed Cambridge bylam na diecie, schudłam ok. 6kg, a teraz chciałabym tak ponad 10.. za 2 tygodnie wyjezdzam i nie wiem jak to będzie, czy skończę dietę, czy zmobilizuje sie i będę te zupki tam jadła.. jem same zupy, żadnych batonów, koktajli.. mam 3 smaki tylko, ale jarzynowa i grzybowa juz mi bokiem wychodzą, nie wiem jak wytrzymam:p dodatkowo od 3 tygodni troche biegam, staram sie codziennie, ale nie zawsze się udaje. Chociaz nie wiem czy to bieganie w ogóle coś daje, czy nie za mało biegam..

hej :) z tego co wiem, nie wskazane są sporty podczas diety, lepiej zapytaj konsultanta, mozna sobie zaszkodzic a wcale tym nie przyspieszyc, 30 minut roweru czy spaceru wystarczy w zupełnosci, ta dieta jest bardzo nisko energetyczna.

moj piąty dzien, waga pokazuje 3 kilo mniej, czuję sie dobrze, Wczoraj bylam na grzybkach, dzisiaj luzniejszy dzien - mimo urlopu musze do pracy na hwilkę wskoczyc, w kazdym razie nie bede sie nudzic i na pewno dzien mi zleci.

Gość sowelo
ja dzisiaj zaczynam. Zaczynam z wagi 66 kg/162cm. A Wy dziewczyny? Na mnie tylko ta dieta działa, ale niestety nie umiem z niej prawidłowo wyjść, więc od czasu do czasu zaczynam wszystko od początku. Ja codziennie jem 1 zupkę, batonika i owsiankę - uwielbiam ją!. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Gość choinka2341
U mnie też 5 dzień i 2,5 kg mniej :) rzeczywiście, miałaś racje, sporty raczej nie są wskazane,w takim razie z biegania przestawiam sie na spacer, chociaz nie powiem-nie jest mi przykro z tego powodu :p Ja chciałabym zrzucić jeszcze conajmniej z 8 kg, mam nadzieję, że wytrwam :) Dzisiaj jestem już po zupie jarzynowej, może i smaczna, ale mam jej już dość;p Powodzenia sowelo, ja zaczynałam z wagi 70 kg/165 cm, chociaż juz wczesniej byłam 2 tygodnie na innej diecie, wytrwałości życzę :)