Patinka26 0 Napisano Luty 14, 2011 witam :) Dzis waga pokazala -20 kg walcze dalej pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meszek1987 Napisano Wrzesień 8, 2011 Hej :) a ja zaczynam od jutra mam do zrzucenia 15 kg i mam nadzieję, że się wreszcie uda :) chciałabym pozbyć się 8/9 kg w 3 tygodnie diety ścisłej... może włączę ćwiczenia, żeby napewno mi się udało? co o tym myślicie? a jak u Was? pewnie już super Dżagi z Was??:) PZDR ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asik777 Napisano Lipiec 23, 2012 Hej:) Bardzo proszę o wypełnienie ankiety - "skuteczność wybranych diet odchudzających w stosunku do spadku masy ciała", która jest mi niezbędna do napisania pracy magisterskiej. Skierowana jest ona do osób które kiedykolwiek stosowały dietę odchudzającą. Proszę o szczere odpowiedzi. Ankieta jest całkowicie anonimowa. To zajmie Ci tylko chwilkę a mnie może pomóc oto link do ankiety : http://moje-ankiety.pl/respond-29215.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łucja14 Napisano Lipiec 5, 2013 Jestem na diecie Cambridge już dwa tygodnie , zaczynałam z wagi 73kg i do tej pory schudłam 6 kilo :) Przede mną jeszcze tydzień no i wychodzenie z diety podczas którego tez sie chudnie ;D . Mam nadzieje ze schudne jeszcze drugie 6 kg :)) . Owsianki są przepyszne , tak jak i koktaile mój ulubiony to kakaowo pomarańczowy ;D mniam . Na batoniki też nie narzekam , są naprawde bardzo dobre , a zupki smakują jak grochowa , osobiście nie przepadam za nimi ... A jak tam u was ? Czy ktoś jest aktualnie na tej diecie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lukasz1991 Napisano Czerwiec 10, 2015 Polecam zapoznanie się z tym artykułem : http://www.e-odchudzanie.com.pl/dieta-cambridge.html , gdyż nie każdy może z niej korzystać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 17, 2015 Ja zaczęłam dwa miesiące temu w Centrum Skutecznego Odchudzania w Krakowie i szczerze polecam. Choć wiem, że duże znaczenie w tym odchudzaniu ma właśnie kontrola i pomoc specjalisty. Ja na takich trafiłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozkaLa Napisano Marzec 23, 2018 Hej! Jak wam idzie? Ja dopiero rozpoczęłam walkę! Systematyka i wytrwałość to podstawa. Widzę już pierwsze efekty i naprawdę mega mnie to motywuje do dalszej pracy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sylss Napisano Wrzesień 24, 2018 Dieta zupełnie inna niż te, które do tej pory stosowałam, a i najbardziej skuteczna. Bardzo dużym plusem jest obecność konsultanta, do którego można się zwrócić z każdym pytaniem. Myślę, że to daj***ardzo dużą dozę poczucia bezpieczeństwa, a to przecież w diecie najważniejsze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach