Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NIE_PALĄCA_KASIA

PROSZĘ WAS O RADA - PALIĆ vs NIEPALIĆ

Polecane posty

Cześć! 3 tygodnie temu rzuciłam palenie. Juz w ogóle zapomniałam o smaku papierosów i przeszło mi to ssanie. Tylko że mam problem. Pisze prace mgr i na poniedziałek mam oddać 2 rozdziały. Mam jeden narazie i to ten łatwiejszy. Od 3 tygodni nie napisałam ani słowa! Ani jednego słowa. Nie umiem się w ogóle skoncenterować. Nie chce mi się palić do momentu kiedy nie siadam przy monitorze i nie zaczynam pisać tej całej pracy. Zastanawiam się czy nie kupić sobie paczki fajek na dziś i na jutro tylko na napisanie tego drugiego rodziału. I od poniedziałku znów przestać. Co o tym myślicie????? Poradźcie mi coś. Tutaj jest ten licznik: Nie palę już 19 dni (+ 16g09m39s). Będę żyć dłużej o 0 dni (+ 21g38m26s)! Zaoszczędzone pieniądze: 122,93 zł!

Gość kotek palacy
Nie pal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymam kciuki że z pracą sobie poradzisz :)

No mi jest żal strasznie tracić te 3 tygodnie bo jednak się namęczyłam troche z sobą, zwłaszcza w pierwszy. I nie wiem czy to nie będzie odwrotnie, zamiast zyskać troche koncentracji będe się czuła tak żałośnie że jeszcze bardziej się \"odkoncenteruj\". Może masz racje że to nie warto.

Gość nic tylko pogratulowac
:)

Gość
NIE-PALIĆ! wierzę w ciebie :)

Gość ananiaa
NIE_PALĄCA_KASIA nie pal,bo palacze śmierdza

Gość TO JA JESTEM TYM CIECIEM
na bank cie rozkoncentruje, jesli tyle nie palilas kup sobie jakies orzechy, wspomagaja prace mózgu