Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chemia życia

jak się zachować przy nowej partnerce mojego meża?

Polecane posty

gdy tak stwierdzi to usmiechnij sie ladnie i spytaj czemu mialabys byc zazdrosna skoro od dawna nic do niego nie czujesz. i ze chyba ciut przecenia siebie. poprostu dobro dzieci jest dla Ciebie najwazniejsze :)

Gość pudelek pl
Zwariowalas chyba zeby obcej babie oddawac dzieci:Dnie rozumiem po co Ty w ogole sie zastanawiasz jaka byc dla niej, badz taka jaka czujesz. Powiedz jej ze to ostatni raz kiedy dzieci ida z nia poniewaz od tej chwili ojciec bedzie je odbieral-dla ich bezpieczenstwa. Walnelabym jeszcze jakis usmieszek.

Gość sisilyyyy
a maz dlaczego znia sie zwiazal? jak sietlumaczyl? i zgadzam sie nie dawaj jej dzieci!

Gość Dekadencja 30
To jeszcze lepiej ,że przyjadą razem powiedz stanowczo ,że następnym razem nie wydasz dzieci jego kochance tylko jemu . Przestań się go bac ! nie ma powodu do tego by myślał ,że robisz to z zazdrości a nawet jeśli tak pomyśli to co z tego . Powiedz otwarcie ,że nie chcesz w razie wypadku ponosic konsekwencji tylko dlatego ,że wydałas dziecko jego kochance, która jest nikim w stosunku do waszych dzieci .

Gość pudelek pl
Mezowi napisz smsa ze dzieci bedzie sam odbieral dla ich dobra.

Do fffeeeeeeeeeeeee - przeciez ty tez kochanka jestes i tez rozwalilas malzenstwo" - ojej, nie wiedziałam. Serio? :)

Gość wiolkaaa
a rozwalilas?

Gość pudelek pl
Ty w ogole nie dyskutuj z tym mezem hehe to sa wasze dzieci i Ty tez mozesz ustalac warunki i bedziesz, dzieci nie bedzie odbierala obca dla nich osoba;)

Gość wiolkaaa
to dlaczego ktos tutaj tak wypisuje?

Wypowiadałam się w jednym z tematów o nowych rodzinach ojców i komuś (zdaje się) nadepnęłam na odcisk :) Zresztą naprawdę niewiele mnie interesują bzdury wypisywane przez złośliwe pomarańczki :) Nie rozbiłam żadnej rodziny. Ba! Jestem singielką :)

Gość wiolkaaa
no tak zapomnaialm ze to jest domena tego forum ze niektorzy dopowiadaja sobie cos

Niestety :) Ale szkoda mi zdrowia na przejmowanie się takimi bzdurami :) Poza tymi drobnostkami, Kafeteria to ciekawe miejsce :)

Gość ejbisi
La Firynda jak zwykle myslisz ze wszystko kreci sie wokol ciebie. Jak chcesz rozmawiac o sobie to zaloz odrebny temat, tutaj dyskusja toczy sie o czym innym.

O, to jedna z nich :) Skoro dyskusja toczy się wokół innego tematu, to czemu się odzywasz? Małe off topy nikomu nie zaszkodziły :) Natomiast podnoszą temat do góry :) Czy wszystko kręci się wokół mnie? Owszem, na przykład moje życie. Ale nie zapraszałam Ciebie do niego, zatem - sio!

Gość gagagaglady
ja pitolę kobieto miażdżysz ja bym taką za kłaki targała

Gość kochający jak nikt na świecie
powiedz mu że byłaś do niego bardzo przywiązana, ze Cię zdradził, że to Cie bardzo bolała i żeby nie narażał Cię na taki stres jeżeli ma jeszcze do Ciebie chociaż odrobinę szacunku. Los Ci to wynagrodzi, nie przejmuj się. Pozdrawiam i siły zyczę:)

Gość ale prymityw z tego twojego
eksa. Żeby dziwkę przysyłać do Ciebie po dzieci. szok. Zero klasy i honoru. Dobrze, że się z nim rozwiodłaś. Ja myślę, że ona specjalnie jeździ, żeby Ci dokopać. BądŹ PIĘKNA, UŚMIECHNIĘTA I POWOLI DOPROWADŹ DO TEGO, ŻEBY NIE MUSIEĆ DZIWKI WIDYWAĆ. nIE MASZ OBOWIĄZKU. nIGDY SIĘ Nie pozbedziesz zalu, jeśli nie dadzą Ci spokoju. Myślę, że ona to robi, bo musi trzymać rękę na pulsie, nigdy nie zostawia was samych. Boi się. Ale Ty ich olej. To DNA, nie warte Twojej uwagi. Dzieci są za małe, żeby rozumieć co czujesz. Przede wszystkim im nie pokazuj, że jest Ci źle, bo one wtedy będą sie l;epiej czuły u weekendowego tatusia i dziwy. Tam na pewno jest miło i wszystko im wolno.