Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pappapap

powiedzcie prosze gdzie jedzicie na

Polecane posty

Gość pappapap
to nie bylo przy porcie, obok byl pomnik samarytanki czy sanitariuszki, park, a z dworca pk tzreba bylo isc taka kładką nad torami

Gość pappapap
niedaleko :)

Gość italopolka
Ciezko mi powiedziec za ile mozna wyjechac tanio.. zalezy czy jechalabys sama, bylaby to wycieczka organizowana, czy spontan no i gdzie bys chciala spac. Generalnie Wlochy teraz podrozaly, kryzys i probuja zdzierac na turystach. Hotele roznie. Najtansze motele sa nawet za 15 euro (Perugia) stymze warunki spartanskie a porzadniejsze hotele to tak 50-80 euro za noc srednio. Sniadanie w stylu kawa plus cornetto wynosi kolo 2 euro. Obiady roznie i zalezy gdzie. moj kuzyn wyjezdzal kiedys z kolegami w Europe i prawie za friko (nawet sobie dorabiali) ale oni spali w polach, chwytali sie roznych prac typu truskawki i generalnie wszystko na wlasna reke.

ja w tym roku w czerwcu najpierw na tydzien do wloch, a nastepny tydzien spedzam na chorwacji. jaki koszt - nie mam pojecia )

Gość pappapap
jaka poznanianka za widuktem? :D

Gość pappapap
cait masz sponsora? :D

Po co się pchać w zatłoczone zagraniczne kurorty ? Zeby odpocząc od cywilizacji? Zeby pochwalić się znajomym ? Zeby wrzucic fotkę z palmami na NK ? Dajcie spokój... W Polsce jest tyle przepięknych nie odkrytych miejsc, warto poszukać swojego azylu, niekoniecznie w folderach biur podróży... A jesli już koniecznie coś innego to warto kupić bilet do Kenii ( samolot z Warszawy przez Amsterdam do Nairobi kosztuje 2,5-3 tys, wiza 50$ ) i poznać prawdziwe bezdroża Afryki, za naprawde bardzo niewielkie pieniądze - wspomnienia jak w reklamie MasterCard - bezcenne.

Gość pappapap
ja nie potzrebuje fotek na nk, po prostu pragne zwiedzic rzym, watykan, wenecje, pobyc tam troche i zyc wspomnieniami :) brzydula- w tym parku byl jakis pomnik :P

Gość malgskazoska
Egipt -7 dni -poczatek lipca- bioro Sun&Fun hotel 5* koszt 5,400 za dwie osoby plus ewentualna kasa na wycieczki fakulatatywne na miejscu kolo 7 tys

papap - nie mam sponsora, place sama za siebie, ale szczerze nie mam pojecia, ile mnie to wyjdzie. wiem, ze za noclegi we wloszech na tydzien place 120 euro plus 150 euro za przejazd. noclegow na chorwacji nie mam wcale zalatwionych. stad moj problem z okresleniem kosztow za caly wyjazd

Gość pappapap
a do wloch to wyjezd zorganizowany, auto czy samolt?

pappapap pomnik sanitariuszki:) Rzym jest cudowny:) naprawde warto jechac-Watykan,Koloseum,Panteon,Hiszpanskie schody,Fontanna DiTrevi.Kapitol Jest co zwiedzac:)

Gość malgskazoska
papapa aty gdzie jedziesz?

Gość italopolka
Mozna zarowno autem jak i samolotem. Mozesz sobie kupic wycieczke albo pojechac sama rezerwujac jakis hotel czy kamping. My mamy znajomych ktorzy przyjezdzaja co lata w nasze strony. wykupuja sobie nocleg w osrodakch agroturystycznych a potem urzadzaja se wycieczki tu i tam.

Gość stylowaa
ha,a ja jadę na miesiąc do Polski i jestem strasznie szczęśliwa !!! :):):)

Gość pappapap
malgoska az wstyd powiedziec przy Waszych wojazach- baltyk, kocham Go :) Mialabymz 2 tys. odlozone (przez 3lata :D) na zagraniczny wyjazd, ale nie mam z kim,

papapap- ja jade samochodem, stad ten koszt ;/ a nad baltyk to moze w sierpniu tego roku na tydzien:) po raz pierwszy od 5 lat chyba

Gość frizzy
Ja w zeszle wakacje bylam na djerbie, pod koniec wrzesnia ale cieplutko strasznie :) Wynioslo mnie to hmm cos kolo 3000 na osobe, opcja all inc :) Wczesniej bywalam we wloszech, wiele razy, wegry, bulgaria, belgia, niemcy, anglia, slowacja, nawet rumunia, hehehe :) ogolnie europa na wakacje jest boska :D

Gość pappapap
niechorze, pogorzelica

Gość frizzy
aaa, wrzesnien zahaczajac o pazdziernik nawet :) ale nie bylam w chorwacji a bardzo bym chciala :)

Gość pappapap
z mama jade