Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bombka123

Bielizna ekskluzywna

Polecane posty

Baaardzo "ekskluzywna" patrząc na rozmiarówkę staników - może na jakieś 5% kobiet ma ona szansę pasować :P I jeszcze "model wySprzedany" na stronie sklepu :o

No jest, ale czy Ty aby na pewno masz pod biustem ok. 95 cm (mierzone ściśle i na wYdechu), żeby choć najmniejszy oferowany obwód na Ciebie pasował?

Gość bombka123
mam rozmiar 80 (95) tak myślę :)

O, teraz mi inaczej wyświetla, bo obwody od 70... :o Tak czy inaczej jeśli celujesz w ich rozmiarówkę i faktycznie potrzebujesz 80 polskiego (95 francuskiego), powinnaś mieć wymiary ok. 90/97-98 cm (na ich 80C - największa oferowana miska). Na 80B o 2 cm mniej w biuście. Moim skromnym zdaniem za podobną cenę można kupić lepsze marki (np. Curvy Kate: http://www.dopasowana.pl/product-pol-29-Biustonosz-w-kolorze-szarym-Emily-firmy-Curvy-Kate.html), ale jeśli mieścisz się w tę malutką rozmiarówkę to spoko :)

Gość bombka123
nie lubię takich koronek ... i to raczej dla "biuściastch" propozycje :)

Czemu dla biuściastych? Ich rozmiary zaczynają się od miski D albo DD (i obwodu 60) , więc wiele małobiuściastych będzie zadowolonych. Ja z moim małym 65F też bym była (ta czekoladowa nieziemsko mi się podoba) jakby tylko mi ich fiszbiny pasowały :(

Hej, podbiję ten temat bo sama trafilam też na stronkę butiku z ekskluzywną bielizną, a mianowicie christies i trzeba przyznać, że sam salon wygląda przepięknie, bielizna też niczego sobie ale zdecydowanie - ekskluzywnej należy ;) Warto chyba jednak mieć chociaż jeden komplet z wyzszej półki?

Gość brązy i róże razem
triumf niby też exclusive :P wypchajcie się z tą eksluzywnością pożal się boże , ja chcę mieć wygodną i ładną bieliznę z szeroką rozmiarówką w przystępnych cenach

Gość taaaaakkkk aha
Kylie_Ba, wyższa półka to dobra jakość i rozmiarówka a nie zdziercza cena za kawałek szmaty. wypchaj się tym christies, żeby to 10 zł kosztowało to nie ma po co tam wchodzić.

Gość pawie_oko
czasem warto jest dołożyć kilka złotych i mieć coś naprawdę wyjątkowego, ja nie mam problemu z tym, żeby kupę kasy wydać na biustonosz podobnie mam z butami też rzeczy są dla mnie wyjątkowe:)

Gość JA KUPUJE PANACHE
i jestem zadowolona, tylko ze gdybym chciala sobie w Polsce kupic kilka biustonoszy (mam 5 sztuk plus kilka innej firmy) to koszt 136 zl za sztuke. Ja kupuje zwykle jeden w cenie detalicznej w sklepie z brafittingiem w UK - raz do roku chodze zeby sie upewnic ze mam dobry rozmiar a pozniej szukam na ebay modeli w kolorach z poprzednich katalogow i mam 2 w cenie 1 jak sie uda :)

Gość JA KUPUJE PANACHE
caly komplet wymieniam po roku, bo wiadomo ze zawsze zmecznie materialu, itd. A po drugie lubie takie "swiezutkie" i nowe :) Gdybym miala tak co roku 600 zl wydawac :D Ale w koncu od czego jest Ebay

Gość eeeeeeee????????
milili, marny sklep i jeszcze gorsze marki wybierasz, ale wolno Ci, większy wybór dobrych rzeczy zostaje dla tych, co mają pojęcie o tym gdzie i co kupować.

Gość zmyslowa-bielizna.eu
Seksowana, ekskluzywana bielizna dla pań i panów. Chcesz czuć się świetnie w każdej sytuacji, postaw na wygodną, a zarazem seksowna bieliznę. Zapraszam na www.zmyslowa-bielizna.eu Ceny są kuszące, a jakośc gwarantowana. Rabaty dla stałych klientów.