Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Powr贸ze czterem pierwszym os

Z tarota

Polecane posty

Go艣膰 Powr贸偶e czterem pierwszym os
lulukaa------------ Du偶a witalno艣c walka z przeciwno艣ciami losu pr臋dko艣c nat艂ok zdarze艅 Ty rozpami臋tujesz to co juz by艂o niepotrzebnie bo przed Toba udany szcz臋sliwy zwi膮zek

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
kajsa77----------- tak warto ale wywarzenie szukanie z艂otego 艣rodka wtedy bedzie sukces

Udost臋pnij ten post

MAgdalenaaaaa--------------- Tak Karty pokaza艂y mozliwo艣ci On ma jakie艣 problemy w domu rodzinnym zwr贸膰 na to uwag臋

Udost臋pnij ten post

Malinowe tango-------------- zdaje sie ze Ty juz kogos masz lub ktos na Ciebie zwraca uwage jak nic karty pokaza艂y kogos ko艂o Ciebie i z nim sta艂y zwi膮zek co do dzieci to dw贸jka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 d-annka
prosze jeszcze o wr贸zbe dla siebie-jestem na zakrecie i potrzebuje porady ja 30 stycznia 66 oboje jestesmy numerologicznymi 贸semkami oboje w zwiazkach czy czeka nas wspolna przysz艂osc? dziekuje

Udost臋pnij ten post

klamka zapad艂a----------- nie nie zejdziesz sie karty pokaza艂y cierpienie ale tez wytchnienei po negatywnych prze偶yciach czeka cie nowy zwi膮zek i zareczyny jeszcze w tym roku z kims kogo juz widzi艂a艣 lub widywa艂a艣

Udost臋pnij ten post

lIlIlIlI------------ karty pokazuja 偶e ktos o Tobie mysli wspomina ktos kogo zna艂a艣 dawno oN nied艂ugo sie odezwie

Udost臋pnij ten post

mozesz mi tez powrozyc----------- zdaje sie ze czeka was transformacja tzn oczyszczenie przebaczenie i idzie nowe tzn zwi膮zek budowany od nowa i budowa w艂asnego wsp贸lnego swiata

Udost臋pnij ten post

ewelinkaaaaaaaaaa--------- co do mieszkania karty pokaza艂y sparwy narzucone jakie艣 przeszkody ZAMIANA bedzie trudna ale mo偶e wynaj膮c to mieszkanie wzi膮艣膰 kredyt na zakup nowego a z wynajmowanych pieniedzy sp艂aca膰 rate kredytu tymbardziej ze praca jest juz tuz tuz tzn teraz na wiosn臋:)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bezdzietna - narazie
08.04.1976 Joanna Czy b臋d臋 mia艂a dziecko /dzieci Z g贸ry dzi臋kuj臋 :)

Udost臋pnij ten post

aaaaaija----------- stoisz przed decyzja kt贸ra uwalnia od przesz艂o艣ci przebudzenie i nadzieja na jutro mozliwy nowy zwi膮zek ale oczy艣c swoja przesz艂o艣c

Udost臋pnij ten post

vvivva------------- Czeka Cie wa偶na rozmowa z kims kto da rade a moze i posade dobra z perspektywami musisz wykazac sie przenikliwoscia i taktem on pomorze jego pomoc bedzie duuuuu偶a:)))

Udost臋pnij ten post

obieca艂am ze powr贸偶e do vvivva i tak tez zrobi艂am prosi艂am 偶eby wi臋cej wpis贸w nie robic tutaj wr贸zb juz niue ma 偶egnam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewelinkaaaaaaaaaa
wrozko a chlopak o ktorego pytalam?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malinowe tango
dziekuje :*:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lulukaa
Powr贸ze czterem pierwszym os Za wr贸偶b臋 nie dziekuj臋, ale fajnie, 偶e by艂a艣 taka mi艂a i chcia艂a艣 roz艂ozyc karty . Buziaki. 呕ycz臋 Tobie dobrego dnia i kolejnych szcze艣liwych dni :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trutturu
Ka艣ka 30.05.1975 czy moje ma艂偶e艅stwo b臋dzie szcz臋艣liwe,i czy b臋dzie trwa艂e?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lIlIlIlI
dzi臋ki :) w sumie to by nawet pasowa艂o... ale nie wiem czy to dobrze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vvivva
Jesli mozna to prosilbym jeszcze odp. na jeszcze jedno pytanie Chodzi o mojego brata,sa z nim problemy(uzaleznienie od narkotykow).Co mowia karty,podejmie sie kiedys leczenia?Wszyscy w rodzinie zalamani..(Tomek 06.11.1980)Zapytac nie zaszkodzi/Dziekuje Ps.Ton膮cy brzytwy sie chwyta.../Prosze :|

Udost臋pnij ten post

vvivva------------- by艂es wczesniej to jeszcze Tobie odpowiem wiec tak nast膮pi totalna transformacja problemu odrodzenie odnowienie nie widze przez co ale tak bedzie juz nied艂ugo w kartach widac zn贸w tego cz艂owieka w mundurze kkt贸ry bardzo pomorze jakas wazna rozmowa od kt贸rej duzo zalezy oraz badzo silny charakter Kobiete spostrzegawcz膮 ona ma cos do doddania ona chyba bedzie przyjaci贸艂ka Twojego Brata ,ona uleczy mu psychke

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vvivva
Bardzo dziekuj臋/Pozdrawiam serdecznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ju偶 koniec
Nie b臋dziesz ju偶 wi臋cej wr贸偶y膰 ? ? Czy trzeba cierpliwie czeka膰 na wynik wr贸偶by ? >>?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trutturu
B艂agamodpowiedz na moje pytanie.To dla mnie wa偶ne>

Udost臋pnij ten post

Mog艂abym tez prosic o wrozbe? co mnie czeka w najblizszych miesi膮cach?czy poznam fajnego chlopaka?czy sie zakocham ? Monika 27,05,1986

Udost臋pnij ten post