Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Powróze czterem pierwszym os

Z tarota

Polecane posty

Gość Powróże czterem pierwszym os
lulukaa------------ Duża witalnośc walka z przeciwnościami losu prędkośc natłok zdarzeń Ty rozpamiętujesz to co juz było niepotrzebnie bo przed Toba udany szczęsliwy związek

kajsa77----------- tak warto ale wywarzenie szukanie złotego środka wtedy bedzie sukces

MAgdalenaaaaa--------------- Tak Karty pokazały mozliwości On ma jakieś problemy w domu rodzinnym zwróć na to uwagę

Malinowe tango-------------- zdaje sie ze Ty juz kogos masz lub ktos na Ciebie zwraca uwage jak nic karty pokazały kogos koło Ciebie i z nim stały związek co do dzieci to dwójka

Gość d-annka
prosze jeszcze o wrózbe dla siebie-jestem na zakrecie i potrzebuje porady ja 30 stycznia 66 oboje jestesmy numerologicznymi ósemkami oboje w zwiazkach czy czeka nas wspolna przyszłosc? dziekuje

klamka zapadła----------- nie nie zejdziesz sie karty pokazały cierpienie ale tez wytchnienei po negatywnych przeżyciach czeka cie nowy związek i zareczyny jeszcze w tym roku z kims kogo juz widziłaś lub widywałaś

lIlIlIlI------------ karty pokazuja że ktos o Tobie mysli wspomina ktos kogo znałaś dawno oN niedługo sie odezwie

mozesz mi tez powrozyc----------- zdaje sie ze czeka was transformacja tzn oczyszczenie przebaczenie i idzie nowe tzn związek budowany od nowa i budowa własnego wspólnego swiata

ewelinkaaaaaaaaaa--------- co do mieszkania karty pokazały sparwy narzucone jakieś przeszkody ZAMIANA bedzie trudna ale może wynając to mieszkanie wziąść kredyt na zakup nowego a z wynajmowanych pieniedzy spłacać rate kredytu tymbardziej ze praca jest juz tuz tuz tzn teraz na wiosnę:)))

Gość bezdzietna - narazie
08.04.1976 Joanna Czy będę miała dziecko /dzieci Z góry dziękuję :)

aaaaaija----------- stoisz przed decyzja która uwalnia od przeszłości przebudzenie i nadzieja na jutro mozliwy nowy związek ale oczyśc swoja przeszłośc

vvivva------------- Czeka Cie ważna rozmowa z kims kto da rade a moze i posade dobra z perspektywami musisz wykazac sie przenikliwoscia i taktem on pomorze jego pomoc bedzie duuuuuża:)))

obiecałam ze powróże do vvivva i tak tez zrobiłam prosiłam żeby więcej wpisów nie robic tutaj wrózb juz niue ma żegnam

Gość ewelinkaaaaaaaaaa
wrozko a chlopak o ktorego pytalam?

Gość Malinowe tango
dziekuje :*:)

Gość lulukaa
Powróze czterem pierwszym os Za wróżbę nie dziekuję, ale fajnie, że byłaś taka miła i chciałaś rozłozyc karty . Buziaki. Życzę Tobie dobrego dnia i kolejnych szcześliwych dni :)

Gość trutturu
Kaśka 30.05.1975 czy moje małżeństwo będzie szczęśliwe,i czy będzie trwałe?

Gość lIlIlIlI
dzięki :) w sumie to by nawet pasowało... ale nie wiem czy to dobrze.

Gość vvivva
Jesli mozna to prosilbym jeszcze odp. na jeszcze jedno pytanie Chodzi o mojego brata,sa z nim problemy(uzaleznienie od narkotykow).Co mowia karty,podejmie sie kiedys leczenia?Wszyscy w rodzinie zalamani..(Tomek 06.11.1980)Zapytac nie zaszkodzi/Dziekuje Ps.Tonący brzytwy sie chwyta.../Prosze :|

vvivva------------- byłes wczesniej to jeszcze Tobie odpowiem wiec tak nastąpi totalna transformacja problemu odrodzenie odnowienie nie widze przez co ale tak bedzie juz niedługo w kartach widac znów tego człowieka w mundurze kktóry bardzo pomorze jakas wazna rozmowa od której duzo zalezy oraz badzo silny charakter Kobiete spostrzegawczą ona ma cos do doddania ona chyba bedzie przyjaciółka Twojego Brata ,ona uleczy mu psychke

Gość vvivva
Bardzo dziekuję/Pozdrawiam serdecznie

Gość już koniec
Nie będziesz już więcej wróżyć ? ? Czy trzeba cierpliwie czekać na wynik wróżby ? >>?

Gość trutturu
Błagamodpowiedz na moje pytanie.To dla mnie ważne>

Mogłabym tez prosic o wrozbe? co mnie czeka w najblizszych miesiącach?czy poznam fajnego chlopaka?czy sie zakocham ? Monika 27,05,1986