Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurka wodnaaaa

Jak zapomniec o facecie gdy przywiazalam sie do niego emocjonalnie

Polecane posty

Gość kurka wodnaaaa

Poznalam go przez neta, spotykalismy sie przez jakis czas ale od poczatku wiedzialam ze to nie facet dla mnie, zaraz ktos zapyta a czemu? W skrocie, imprezuje caly czas, czasem bierze dragi i tylko chce sie kochac. No i przede wszystkim ma duzo "kolezanek" wiec ufac takiemu nie moge. Badz co badz przywiazalam sie do niego i choc wiem ze to nie to, nie ma dnia zebym o nim nie myslala...Jak z tego wybrnac? poznac innego? ale tez nie chce wpasc z deszczu pod rynne:/

Gość wielbicielka piotrusia
moja droga nie zapomnisz tak łatwo ,mówię ze swojego doświadczenia...mnie trzyma już 1.5 roku np :/

Gość a taka jedna 24
mam to samo:O

Gość kurka wodnaaaa
Ale wy pewnie ich kochacie, a ja tego nie bo wiem ze cwel do potegi jest, wiec czemu sie nie moge uwolnic

Gość Josió Wilkupnik
Bo jesteś walnięta w dekiel. Taki cwel, taki leszcz niby ale ciągnie cię do niego. Krytykujesz świetnie - same wady widzisz a ja się pytam dlaczego ?

Gość nie boj sie
przejdzie Ci, predzej, czy pozniej nie masz sie co martwic im wczesniej zerwiesz kontakt tym predzej Ci przejdzie

Gość tiriririri
ja tez tak mam czesto ale najlepszym lekarstwem jest nowe zauroczenie. postaraj sie kogos poznac;)

Gość umbaumba
odpowiedz jest prosta on jest posuwajacym cie samcem ty jestes samica posuwana przez niego chcial nie chial przywiazujesz sie do tego kto cie posuwa