Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hard corowy jeździec

Chce ruchać kobiety z kafeterii

Polecane posty

Gość amilka
jestem żądna podszywaczy gleboko w sobie :D

Gość amilka
Często rozmawiam ze swoją łechtaczką prowadząc wyczerpujące monologi na temat wpływu Donalda Tuska na ruchy narodowowyzwoleńcze Mulatów w Polsce. Ona zwykle cierpliwie słucha szeleszcząc cicho niczym opakowanie po drażach kokosowych z Biedronki, a ja w pełnym uniesieniu z powodu tak oddanego słuchacza zaciskam mięśnie poprzecznie prążkowane mojego wysłużonego zwieracza odbytu.:classic_cool:

222... @ to tylko ja*** jako facet pozwole sobie się nie zgodzic, płeć jest jednak ważna ...normy moralne to takie przekonanie innych ludzi.Zmieniaja sie w zaleznosci od miejsca zamieszkania,wyznawanej religii i srodowiska w ktorym zyjemy.Wymyslone sa by nas ograniczac.Moj "swiat" nie potrzebuje ich,jest wzglednie uporzadkowany i podobnie jak Ty uwazam,ze plec jest wazna ... aczkolwiek niekoniecznie ;) ..ten pozorny brak logiki.. ten pozorny brak logiki,jest bardziej logiczny niz logika zaklada :)

kurde, chciałbym zobaczyc kiedys tego goscia i jego bibliotekę :D

nie chodzi raczej o normy moralne, bardziej o poczucie estetyki :P choc to niby tez wzgledne ;) tak czy owak, nie zmienie faktu, że wychowałem się w kulturze patriarchalnej, a to łączy się z pewnymi konsekwencjami.. chocby wmiankowanej natury estetycznej :classic_cool: .. o czym pisalem przed chwilą na topiku, gdzie ktoś nie rozumiał kobiet bi ;) brak logiki jest bardziej logiczny niz się zakłada, ale do tego potrzebna jest znajomośc zasad.. która przychodzi dopiero z wiekiem, albo obserwacją.. fakt, że niektórzy maja ja wrodzoną, niestety ja z tych drugich ;)

nie ma sie czym martwić, w takim razie nalezysz do tych 78% które o tym nie myślą :D niezły wynik chyba? ;)

.. a przecież "plec jest wazna ... aczkolwiek niekoniecznie ;)" że zacytuję? :P to w koncu jak? he he ;)

tiaa ;) pozdrawiam, bedę leciał, trzeba się poru.. szac trochę ;) i cos jeszcze zrobić.. till next time, I hope 🌼👄

222.... zmienilam kraj,a co za tym idzie srodowisko... nabralam wiekszego dystansu do religii i pewne rzeczy nauczylam sie tolerowac,a na inne nie zwracac uwagi. Powiedzmy,ze "nic co ludzkie nie jest mi obce".... w granicach zdrowego rozsadku ;) ja tez musze zniknac.... zyczac Ci milego dnia 🌻 I say goodbye with a thought... that we shall meet here yet again 👄

A ja jestem ciekawy jak to jest 30-latkami czytalem,ze podobno sa lepsze od moich rowiesniczek. Ciekawy czy dalbym im rade ?. Takie 30 letnie dziewczyny

@ to tylko ja ja równiez zmieniłem podejscie, i "kraj", aczkolwiek, póki co wybrałem - jak to sie tu nazywa - emigracje wewnetrzną ;) homo jako taki mi nie przeszkadza, niech robia co chca, byle z daleka od mojej.. ;) 👄🖐️