Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam Kierowca

Dziewczyny co o mnie myslicie

Polecane posty

Gość Adam Kierowca

Chce mieć pięć dziewczyn i dwie żony

Gość jestes zajebi
sty

Gość Adam Kierowca
No wiecej to bym w domu miejsca nie mial a poza tym wychodzi jedna na tydzien, zony by tez musialy robic obiady i wychowywac dzieci, a dziewczyny to wiadomo...

Gość kierowca....
jakiej fury????

Gość Adam Kierowca
Roczny czarny DAF XF105 z buda, piekna maszyna, na trasie wspaniale sie prowadzi, 500 tysiecy kosztowala. Bradzo dobrze zarabiam, jestem tydzien w trasie i tydzien mam friko, czasem tylko jak komus cos wypadnie to jade czesciej, ale tez kasy jest wiecej, do tego jak nie woze dla spedytora to mam firme i czasami cos sie trafia.

Gość kierowca....
czyli jezdzimy po Europie:) i kiedy niby mialbys czas dla tylu kobit w domu:P moim zdaniem moze Cie byc malo nawet dla jednej

Gość Adam Kierowca
kierowca, a na czym jezdzisz? Tak po Europie, no moze jedna ze mna jezdzic nawet, w takim samochodzie normalnie jest spanie, nawet sporo miejsca. Nie trzeba nawet do moteli na spanie chodzic. No teraz jestem przewaznie okolo tygodnia w trasie a tydzien w domu, mam juz jedna dziewczyne i ona nie narzeka, a jak sie nie widzimy to zawsze dzownimy do siebie, kiedys ze mna jezdzila jak mialem kursy do Paryza albo do Holandii. Jest super jak koncze trase to moge tam zostac nawet ile chce, samochod jest moj na firme, juz prawie splacony. Dom tez jest na ukonczeniu 240 metrow plus taras. dwa pietra z piwnica i strychem. Nie ma problemow technicznych na wszystko jest czas i miejsce.

Gość kierowca....
ja bym narzekala, bom z tych, co sie musza wieczorem wtulic w cieple cialko:D w zwiazku z powyzszym zwiedzilam wieksza czesc naszego kontynentu:D bez przytulania ani rusz;) a tak poza konkursem, ciekawam jak dlugo jezdzisz skoro czegos sie juz dorobiles:)