Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Snow White Sorrow

Chcę otworzyć perfumerię.

Polecane posty

Gość Snow White Sorrow

Jak się do tego zabrać? Chciałabym otworzyć ładną, małą, dobrze zaopatrzoną perfumerię- co powinnam zrobić?

Gość Donetella Wersacze
heh, ja bym sobie odpusciła , mówie powaznie w duzych maistach maja sznase przetrwac tylko siecieowe perfumerie, taka jest brutalna prawda naszego rynku- nikt juz nie zakłada małych perfumerii bo sie nei utrzymaja

Gość Snow White Sorrow
marzę o takim malutkim miejscu... gdzie perfumy bylyby tańsze niż w sephorze, a do tego nie podgrzewane tymi paskudnymi lampami..;(

Gość Donetella Wersacze
kotku ale oprócz sephory sa jeszce z 3 inne sieci

Gość Pustostan Pustych Słów
Ja chce zamknac malutka perfumerie mydlarnie - sieci PalikotEntWibratory, jak chcesz to moge sprzdac razem z franczysingiem.

Gość aga_agnieszka7
prosze o pomoc!!!!!!!!! myśle o małej perfumeri.Widze ze macie albo mieliscie z tym do czynienia.Podzielcie sie jak sie do tego zabrac.Z kąd brac perfumy ?????????

Gość aga_agnieszka7
hej Snow White Sorrow co z twoja perfumerią.zaczełaś już coś działać? napisz od czego zaczełas???????????czekam na odpowiedz!!!!!!!!!!!

Gość Perfumy hurt
Witam wszystkich posiadam bardzo dobrą ofertę na kosmetyki, perfumy, maskary itp. firmy takie jak ARTDECO, MAX FACTOR, REVLON,MULENS, P&G wszystko orginalne bardzo dobre ceny, zainteresowanym prześle ofertę na emeila.

Gość Perfumy hurt
Dodam, że dlatego nasza oferta jest wyjątkowa, że wszystkie perfumy produkujemy w udostępnionym za darmo garażu wujka Heńka pod Żyrardowem. Nie ponosząc stałych kosztów oferujemy towar w bardzo atrakcyjnej cenie.

Witam, Chciałaby, otworzyć perfumerię internetową. Szukałam informacji w internecie, ale nie znalazłam żadnych konkretów co powinnam zrobić, od czego zacząć itp. Czy muszę zakładać własną działalność, żeby otworzyć taki sklep? Jakie są koszty zrobienia takiej strony? Jak to później funkcjonuje, jakie są koszty utrzymania takiego sklepu internetowego?Może ktoś podzieli się własnymi doświadczeniami albo podpowie gdzie mogę znaleźć odpowiedź na moje pytania. Pozdrawiam:)