Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONA208899789789799878978787897

tabletki anty a niemoc zajscia w ciaze,,,,

Polecane posty

mam 17 lat od paru miesiecy biore tabsy ,,, to znaczy ze w strszym wieku bede miala problemy z zajsciem w ciaze??? jakie to ma znaczenie co do tabletek ?? jak to wogole jest

Gość oooowejeeeeeeeeeeeee
To są kompletne bzdury, właśnie jest przeciwnie bo po tabletkach zajście w ciążę jest łatwiejsze i większa możliwość wystąpienia ciąży mnogiej. Ja brałam tabletki równe 10 lat. Byli ludzie co mnie straszyli, że będę z pewnoscią bezpłodna. W ciążę zaszłam pierwszego miesiąca po odstawieniu tabletek.

ale czytalam na roznych forum ze duzo kobiet po braniu tabletek antykoncepcyjnych miala wlasnie problem z zajsciem ,,, biore tabletki od jakis 4 miesiecy i powinnam jakas przerwe zrobic w ich braniu czy intensywnie przez pare lat brac ??? nawet czytalam gdzies ze jak sie bierze tabletki mniej niz rok to jest wieksze prawdopodobienstwo ze mozna w ciaze zajsc po odstawieniu ,,, to jak to wkoncu jest

dziewczyny co z wami ???

Gość mój lekarz
twierdzi, że kobiety do 21 rż w ogóle nie powinny stosować antykoncepcji hormonalnej. Szkoda, bo jest chyba jednak najskuteczniejsza.

tak jak ktos juz napisal to kompletna bzdura. Sama bralam tabletki 5 lat. Sama teraz juz pol roku staram sie zajsc w ciaze i nic. Ale to napewno nie wina tabsow. Przeciez przed ich braniem nikt nie zbadal mojej plodnosci i wogole. I po ich odstawieniu. Moja przyjaciolka brala ponad 10 lat tabsy. Wreszcie odstwila i juz pierwszy okres po odstawieniu nie przyszedl bo byla w ciazy. Wiec tabsy nie maja wpywu na plodnosc. Koniec kropka. 21 wiek to nie sredniowiecze. Jesli mialyby taki wplyw u nas jak u nas ale na zachodzie napewno nie byly by tak latwo dostepne. :) Pzdr. Niczego sie nie boj.

Gość odswierzam temat PPPP
???