Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miss Estee Lauder

Faceci to...

Polecane posty

Gość Miss Estee Lauder

Chcialam poruszyc kestie relacji miedzy kobieta, a mezczyzna. Wywnioskowala po ktorejs to juz z kolei znajomosci z facetami, iz daza do jednego, a mianowicie przy drugim, a najepiej przy pierwszym razie by doszlo do tego jednego wiadomo czego - glownie chodzi im o sex i nic wiecej, chyba, ze facet chce Ciebie rzeczywscie na dziewczyne wziasc, a potem wiazac na przyszlosc, ale takich jest coraz mniej i wczoraj to przekonalam sie. Oni by prrzekonac sie czy '''material'' nadaje sie na dziewczyne czy zone chca sprawdzic odrazu zaczynajac od lozka, tak i nikt mi niepowie ze jest inaczej. MOge podyskutowac na ten temat, bo jakos takie watki tu malo sa poruszane, a tak naprawde jest, i jeszcze chce dodac, ze gdy facet spoglada, patrzy na dziewczyne to nie dlatego, ze my mu sie podoaby, a jedynie chce wychwycic czy my wzbudzamy zainteresowanie nim. I tak jest zwiekszoscia, chociaz sa wyjatki, ale gdzie te wyjatki, czy chodza po swiecie wciaz...???

Gość Fajny Zonaty24L
wypierrdalaj

Gość Miss Estee Lauder
no widzisz, wypowiadajac takie slowo dajesz o sobie dowod jaki jestes. A ja chce tylko podyskutowac. Przeciez nie tepie facetow ani kobiet, ale chcialabym wiedziec czemu tak jest i czy nadal sa faceci ktorym zalezy na kobiecie, a nie tylko na dobrej zabawie.

Gość JESTEM NA TAK.
po co dupy dajesz od razu

Gość Fajny Zonaty24L
wypierrdalaj uzyc wyszukiwarki bo taki temat byl tu milion razy.

Gość Miss Estee Lauder
Dupy nie daje, ale poprostu staram sie jesli juz kogos poznam utrzymac kolezenstwo, ale nie udaje sie bo niby jak moze udac sie skoro druga strona dazy do jednego i to ekspresowo, ze jakakolwiek relacja niema jak rozwinac sie. :(

Gość dododododododlpo
poucz sie troche, lekcje odrobiłaś?

Gość dododododododlpo
jak facetowi bedzie na tobie zależało, to poczeka z seksem a już twoja w tym głowa, żeby odwlec zbliżenie i przekonac się, że tego chcesz. Faceci zawsze chcą seksu ale to wcale nie znaczy, że musisz sie na to z miejsca godzić.

Gość Miss Estee Lauder
Sluchajcie, rozmawiacie ze mna jak gdybym miala jakies 16 lat a ja jestem sobie po 20tce pare kilka:) Chodzi o to, ze ja niemogla bym z kims isc do lozka jesli do tego kogos nieczuje nic. sam sex jest bardzo dla mnie przedmiotowy i jesli niema poparcia w uczucia jest niewarty niczego sobie jak tylko zaspokojenia fizycznego z jednej z stron.

Gość prawie teściowa

Gość Miss Estee Lauder
Co prawie tesciowa???

Gość prawie teściowa
nie uogólniaj...że wszyscy faceci....booooo...nie wszyscy.....w moim długim życiu znam innych facetów....tacy też są....trudno ich rozpoznać i wyłuskać z tłumu mam trzech dorosłych przystojnych synów...w ramach dobrych kontaktów...i aby mama mogła poznać i zrozumieć psychikę facetów...moi synowie od lat opowiadają mi o swoich motywach i odczuciach...i kolejnych dziewczynach oraz o szczegółach uczuciowych związanych z intymnościami....i prawie zawsze są to "przejściowe dziewczyny" dla nich ...nawet jak jest z dziewczyną kilka lat...to w jego odczuciu jest to dziewczyna "na tymczasem"....i nie widzi w niej dziewczyny "na zawsze" dziwisz się że faceci chcą tylko seksu?...ano chcą....i łatwo dostają....więc dlaczego mają nie chcieć i nie korzystać? Łatwe i chętne dziewczyny, szybko angażujące się bo chłopcy atrakcyjni i czarujący..............ale nie wszystkie dziewczyny ponad trzy lata temu ...jeden z synów zobaczył dziewczynę......i to zobaczył ją ....w kościele (szok?)....gdzie bywał niezbyt często....wpadła mu w oko....ale wyjątkowo nie udało mu się szybko zawrzeć z nią znajomości...długo trwało....długo biegał do kościoła i szukał okazji aby nawiązać znajomość....co trudne to bardziej się ceni......a dziewczyna atrakcyjna, wartościowa, z zasadami, należąca do tych wyjątkowych, o wysublimowanym i rozwiniętym umyśle , piękny umysł i piękny człowiek....taka nie wskoczy do łóżka...i on to ceni faceci też szukają wyjątkowych i wartościowych kobiet, takie jeszcze też bywają.............trudno je znaleźć w tłumie łatwych samic (sorry za określenie...ale oddaje istotę samczego postrzegania kobiet) wkrótce będzie ich ślub....a mój syn nie ma wątpliwości ...że to jest ta właściwa na całe życie...jak bardzo wydoroślał i traktuje serio....dziewczyna tego warta....i w miłości ona jest stanowcza....bo miłość wymaga stanowczości pozostali synowie...zazdroszczą mu...że już udało mu się wyłuskać złote ziarno z tłumu....też by chcieli i wszyscy koledzy zazdroszczą.....bo.....ale mu się udało....mimo że stracili jednocześnie towarzystwo kumpla na imprezkach zabrałam głos.....faceci bywają tacy...jak im pozwalacie bywać.............ale są różni faceci................tak jak różne kobiety nie generalizujcie faceci to...............samo sformułownie zaciemnia sprawę ....i nie jest prawdziwe

Gość Miss Estee Lauder
Ok musze przyznac, ze Twoja wypowiedz jest wedlug mnie postrzegana w sposob prawidlowy, przyznaje Ci w tym racje. W sumie jako mama 3 synow. Takiego syna To zazdroszcze, jakie podejscie ma teraz, a jakie mial poprzednio, ale to sie mu wyrobilo, to podejcie do kobiet i zwiazku. Ja takze nie naleze do grupy tych latwych kobiet dlatego nielubie kiedy mezczyzna w krociutkiej relacji ze mna nalega na lozko, po czym ja taka znajomosc zrywam, bo sam taki gosc jest zirytowany.

Gość 19468 ffffff
Mam 18 lat i nie mam zamiaru nigdy wiązać się z kobieta bo nie chce być potem w pułapce i starać się o nią cały czas,nie mam czasu na takie rzeczy,wole się czymś zająć pożytecznym niż bawić się w takie klocki.

Gość oszukana21
A ja lubie takie właśnie znajomości...ehh cudnie...I nie jestem \"dajką\" czy coś w tym stylu. Poprostu lubie się dobrze bawić. Ostatnio strasznie spodobała mi się piosenka \"Zły on\" Kręcić, wkręcić, dobrze się bawić, wziąć kilka razy a potem zostawić ;D tekst jest świetny i oddaje to co faktycznie robi każdy facet, ja mam 21 lat i nie raz mnie to spotkało, ale cóz nie ma się co załamywać...jak będzie miał przyjść czas na tego jedynego to tak się stanie...a do tej pory dobra zabawa ;) pozdrawiam wszystkich bad boy\'ów ;*

Gość rysia54
generalnie rzecz biorąc facet to podła świnia . Każdy jest świnią, bez wyjątków. Ten świat jest przykry.

Gość Pustostan Pustych Słów
ale wy jestescie glupie dziewczyny i sluchacie sie glupot, faceci wola madre dziewczyny ale skoro jest tyle dupodajek a swiadomosc z dnia na dzien z imprezy na impreze sie "poszerza" to dorastajacy chlopacy obserwuja to i dostrzegaja i skoro widdza ze to takie latwe to korzystaja... a wy potem beczycie, a jak kolezanka sie pusci to jej zazdroscicie nie wiedziec czego. Czego teraz chcecie dzieci, myslicie ze to co sie robi w zyciu to takie nic nie znaczace dl a innych ze zyjecie na tym swiecie sami? Jedni ludzie ucza sie od drugich (zachowan) a jak przychodzi nowe pokolenie i wkracza w swiat to w wiekszosci przystosowuje sie do zastanych sposobow na zycie i kopiuje od innych, z jednej strony przyzwalacie mowicie ze nie obchodzi was co robia i jak robia inni, full tolerancja a potem lazicie i zalicie sie ze wszyscy facecie sa tacy i owacy... i bardzo dobrze, zycie nie pozostawia watpliwosci - JAK SE POSCIELESZ TAK SIE WYSPISZ, Z KIM SIE ZADAJESZ TAKIM SIE STAJESZ.

I wspolczuje wam waszego zycia, podlego, wstrretnego, w ktorym trzeba sie oszukiwac, krasc, mamic, wykorszystywac, odgrywac, mscic, a co dopiero powiedza o was wasze dzieci. ZGROZA

Gość oszukana 21
popieram przedmówczynie...nie ma co płakać, my kobiety dobrze wiemy o co chłopakom chodzi i się dajemy omamić, wkręcić a potem porzucić...coż takie życie :D ja takie lubie;) Bad Boy to facet dla mnie ;)

Wiecie co to znaczy być łatwą? JAk nie wiecie to współczuję. Podpowiem tylko że to znaczy że łatwo dawać się zaciągnąć a łatwe sami być chcecie bo nic wam w głowie tylko właśnie głupoty, i faceci to widzą że jesteście tak durne to wykorzystują. Zamiast się użalać nad sobą i szukać winnych w postaci jakichś ONYCH FACETÓW co to przez nich zło tego świata zajmicie się sobą. Bądźcie chociaż PROSTE a nie ŁATWE to chłopaki będą się też starali i nie będą takimi gamoniami.