Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hendrixxa

facet ciota. pomocy.

Polecane posty

Witam. Jestem w związku z od 2 miesięcy. Na początku wszystko bylo fajnie, chłopak piękny, z poczuciem humoru, inteligentny...Ale... Zaczęła drażnić mnie jego nadmierna troska i opieka. Nie mogę się od tego uwolnić bo od razu twierdzi, że jestem na niego zła i wszystko jest jego winą. To męczące :( Potwornie. Jak tak robi patrzę na niego z gory i zaczynam odczuwać obdrzydzenie. W dodatku caly czas każe mi oceniać to co robi (nie wiem, może ma kompleksy), jakbym ja była jakimś wyznacznikiem.. Zawsze szukałam faceta z jajami, faceta uczuciowego z jakimś hamulcem. Ciągnie mnie do Naszego wspólnego znajomego, to też mnie zaczyna przerażać... Co ja mogę zrobić ? Mówiąc mu o tym zdołuje się i nie bedzie odzywał :/ pomocy.

Gość umbaumba
albo facet albo ciota wiec sie sprecyzuj

Gość lepiej nie
lepiej nic nie mow facetowi, ze Cie ciagnie do innego

Gość poderwij sobie faceta
z pierdla, co siedzi za znęcanie się nad rodziną, będzie cie napierdalał jak w bęben to będziesz zadowolona.

Gość umbaumba
buhehehehhe

Gość umbaumba
dobrze napisal wiec sie nie irytuj

Gość umbaumba
no moze troszke przesadzil hehehe ale przynajmniej jest z czego pobrehtac hehehe

Gość pluskk
ale daj przyklad jakiejs sytuacji o jakiej piszesz bo na razie trudno sie ustosunkowac...

Gość ejbisi
Rozumiem cie. Zeby kochac trzeba tez troche podziwiac druga osobe, wiec skoro mowisz ze patrzysz na niego z gory to wasz zwiazek sie rozpada. Chyba ze on sie nagle zmieni i zacznie ci imponowac czyms.

Gość klcetn
"Zawsze szukałam faceta (...) uczuciowego z jakimś hamulcem" Możesz wyjaśnić co to znaczy uczuciowy facet z hamulcem :D ?

Sama nie wiesz, czego chcesz. Może trafiłaś na faceta "bez jaj", ale z Ciebie to kobieta z wąsami.

Gość ulkaa
Doskonale rozumiem Twój problem. Nie ma nic gorszego niż facet bez jaj. Ja nie stety tak trafiłam. Denerwuje mnie to, boi się nawet malutkich pajączków, zero pojęcia w kuchni, potrafi sie przeziębić przy temp 30 st, płacze bez powodu, jeździ samochodem jak baba (przepraszam dziewczyny), ma obrzydliwy i szalenie głośny śmiech, nudne poczucie humoru. Chodzi spać po 21, no bo na rano do pracy, robi tragiczne błędy ortograficzne, nie zna podstawowych pojęć z prostych dziedzin życia, zero orientacji w terenie, brak wiedzy na temat bierzących wydarzeń. A no i nudy w łóżku. Za to zakochany bez pamięci. No i co z tego? Ja nie chcę być facetem w związku, do cholery.

Gość Gościu powiedział
poderwij gościa z pierdla, a ty tu mu wyskakujesz z jakimiś "wypierdalaj", zdecyduj się pizdo, ma być kryminalista czy kochaś? Jak to i to ci nie pasuje typowa niezdecydowana panienko to przerzuć się może na kobietki.