Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotanaaaa

Czy realna jest ciąża-bez wytrysku??

Polecane posty

Gość Zakłopotanaaaa

No to mam pytanie, okres miałam 29.marca, Kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia 6 kwietnia i 13 kwietnia:) Ale on we mnie nie doszedł..nie miał wytrysku, chodz mówił ze gdyby chciał to już by mógł mieć..Był bardzo mocno podniecony.. Teraz czekam na okres, mam silny ból brzucha, takie ciągnięcie.. i bolesnośc piersi.. Czy w tym wypadku możliwa jest ciąza? Dodam że cykle są dość dziwne, kiedyś były regularne a teraz przedostatni trwał 24 dni, a ostatni 27. No i silny stres miałam w tym miesiącu..

Gość Zakłopotanaaaa
Prosze niech ktoś odpowie...ja wiem że nie wielkie ilości spermy uwalniają się wcześniej.. a przynajmniej mogą się uwalniać. I że na ilośc plemników w nasieniu, wpływa częstość stosunków. Mogę powiedzieć że robilismy to po dośc dużej przerwie więc...

Gość serpentynnkaaaa
kochana, tu tylko test pomoże quick vue kup, zrób będziesz miała pewnosc... bo tu na dwoje babka wrózyła, nie zazdroszczę sama niedawno byłam w takiej sytuacji ale jak się okazało strach ma wielkie oczy. pozdrawiam

Gość rozumiemmmmm
stres i obawy... kazdy może tu ci cos doradzic, wedle własnych doświadczeń i wiedzy. Osobiście wiem ze w płynie preejakulacyjnym tez pojawiają się plemniki, wiec ryzyko jest. Jednak twoje obawy moze rozwiac tylko test... ja obecnie zbieram siły by go zrobic.