Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nie_Podam

jak ozdyskać nr gg i zlikwidowane konto

Polecane posty

Witam ostatnio kumpel wlamal mi sie na gg i zlikwidowal konto ;( Czy jest jakaś możliwość aby odzyskac ten numer? Podaje przy logowaniu i hasło i adres maila, na który ma przyjśc hasło ale dostaje odp że adres maila i hasło sa nieprawidłowe. Czy jest jakaś możliwoś,żeby odsyskac zlikwidowane konto z nr gg?

Gość ejsido
napisz do obslugi technicznej gg i opisz problem. mialam taka sama sytuacje, odzyskalam numer w ciagu jednego dnia.

Gość ejsido
wejdz na strone gadu gadu i poszukaj maila, tam gdzies powinien byc, pewnie w zakladce "kontakt" czy "obsluga techniczna", cos takiego

Gość ejsido
tech@gadu-gadu.pl podajesz swoj numer gg i opisujesz problem - czyli,z e podejrzewasz, ze ktos wlamal sie na twoje konto i zmienil haslo i zeby cos z tym zorbili. mi przyslali w odpowiedzi taki kwestionariusz ktory musialam wypelnic. trzeba bylo tam podac numer gg, ostatnie haslo, przyblizona date zalozenia konta, e-mail jaki bylo podany przy rejestracji i takie tam inne rzeczy potrzebne do weryfikacji ciebie. nadaja ci wtedy nowe haslo i po klopocie.

tylko,że ja już nie dokońća pamiętam jakie było te hasło a meile rozważam 2. Zastanawiam się czy bede dla nich wiarygodna. W sumie to bylo juz jakis czas temu a ja dopiero teraz podjelam decyzje o probie odzyskania numeru..

Gość ejsido
napisz, co ci szkodzi? ja tez nie pamietalam, bo mialam gg juz dobre 5 czy 6 lat i w kwestionariuszu napisalam, ze nie bardzo pamietam jaki to byl e-mail, ale chyba ktorys z nastepujacych: i podalam cztery adresy :D rob jak uwazasz. nic nie stracisz, gorzej juz nie bedzie. mozesz tylko zyskac (o ile ci na tym zalezy)

kurcze wpisuje ciągle te adresy ale caly czas dostaje odp,że sa nieprawidłowe. Czy może byc tak, że już ktoś inny dostał ten numer w trakcie rejestracji?

O.K a haseł też można podac kilka wersji? Fajnie by było, gdybym odzyskała ten numer jest mi potrzebny zpewnych przyczyn... osobistych ;)

Gość ejsido
moglo. sprawdz swoj numer w katalogu publicznym. moze tam juz jest ktos inny zapisany. kiedy stracilas ten numer? dawno temu to bylo?

sprawdzałam w katalogu numer jest, niedostępny bez danych tylko,że ja kiedy go miałam nie uzupełniałam danych. Dodałam do znajomych narazie niedostępny... może jeszcze nikt go nie ma

Gość ejsido
nie. mysle, ze powinni ci jeszcze dzis odpisac. najpozniej jutro.

z wersjami hasla też moge zrobic tak jak Ty zrobilas z adresami e-mail? jesli ktorys bedzie dobry to przywroca mi numer?

Gość ejsido
nie wiem :D ale pamietasz chyba swoje ostatnie haslo? wlasciwie tylko ono bylo potrzebne... moim zdaniem powinni przywrocic

tylko nie rozumniem dlaczego adres e-mail sie nie zgadza mam tylko,2 wiec ktorys powinien byc poprawny ;/ moze dlatego, ze konto jest zlikwidowane nie chca przyjac nawet poprawnego?

dostalam ten kwestionariusz jak znaleśc swój adres IP? podali mi jakiś link tylko , ze się tam bydzia wyświetlila a ja nie jestem z bydzi!

kwestionariusz wypelnilam , niektore dane podalam w przyblizeniu , zobaczymy jak to wyjdzie :) dzięki z pomoc ;)

ejsido - udało sie ! podali mi nowe hasło i znów mam gg. Dziękuje Ci za pomoc, Pozdrawiam:)

Gość Gromoslawjemiola
witam mam podobny problem usunełem dzisiaj przypadkowo swoje konto gg i chcialbym je odzyskac. czy nowe haslo zostanie przesłane na e-mail który podalem podczas rejestracji czy tez moze byc przeslane na inny e-mail. znam swoje haslo oraz wszystkie dane jednak nie pamietam za bardzo hasla do meila na które zakaldane bylo konto. ile czekaliscie na odpowiedz??? prosze o pomoc

Gość heheheheehe
Jak można usunąć? Logujesz sie od nowa i działa!

Gość Gromoslawjemiola
na stronie www.gadu-gadu.pl jest cos takiego jak usun konto tam wpisujesz nr i haslo i wlasnie tak sie usuwa

Gość Sechmeet
Siemka, mam taki sam problem. Moja młodsza siostra usunęła moje konto gg chcąc się na mnie zemścić. Pisałam już do tech@gadu-gadu.pl trzy lub cztery razy i już trzy dni czekam na odpowiedź. Nie przychodzi mi żaden mail na adres i nie wiem co mam robić. Bardzo mi zależy na odzyskaniu kontaktów . Proszę o pomoc.

Gość internet3g
to po chole3re podaje3cie swoje hasla innym :O