Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytana

kłopotliwa sytuacja

Polecane posty

Gość zapytana

Proszę Was Dziewczyny odpowiedzcie mi szczerze czy kochając się w prezerwatywie istnieje możliwość zarażenia partnera jakąś infekcją? Mój ginekolog przepisał mi głobulki dopochwowe ze względu na pieczenie.Jakoś nie umiem się przyznać chłopakowi (wstyd) i biorę po cichu a w poniedziałek się spotykamy...dziękuję

Gość anladyy
nie chyba raczej nie , wkoncu gumki chronia przed przenoszeniem infekcji

Gość sorry ale właściwie
ile masz lat? Uważasz, że dorosłaś do seksu, ale wstydzisz się przyznać, że masz jakąś infekcję? :O Żałosne :O

Gość zapytana
mam 25 lat i nie w tym problem mój chłopak jest sportowcem ,okazem zdrowia,no nie chciałabym ,aby jakieś bakterie przeniosły się ... dziękuję tym ,które rozumieją

Gość niechąca
ale spokojnie, to żaden wstyd, nie nasza wina, że załatwiamy się na siedząco lub na kucki, łatwo o jakąś infekcję, i nie ma się ty czego wstydzić, ważne, żeby to leczyć

Gość sorry ale właściwie
"Jakoś nie umiem się przyznać chłopakowi (wstyd) i biorę po cichu" No - ja z Twoich słów wywnioskowałam, że chodzi jednak o wstyd. No i co z tego, że chłopak okaz zdrowia? My, kobiety, mamy to do siebie, że infekcje nam się zdarzają, takie życie. Ni wyobrażam sobie sytuacji, w której będąc w związku wstydzę się powiedzieć o tym partnerowi. Tym bardziej, że jednak mimo wszystko może się zdarzyć, że go zarazisz. Nie lepiej po prostu powiedzieć jaka jest sytuacja i się powstrzymać od seksu przez jakiś czas?

Gość zapytana
tylko co zrobić jak będzie chciał się kochać ? odmówię bo nie umiem się przyznać (jeszcze parę tabletek przede mną ,czuję się dobrze) tak pomyślałam ,że te prezerwatywy w końcu po to są...

Gość zapytana
bo wstydzę się tego ,jakbym jakaś zaniedbana albo brudna była ,nic nie poradzę

Gość zapytana
skoro jest możliwość to nie pojadę ,bo co zrobić,jakoś nie umiem o tym jeszcze rozmawiać

Gość sorry ale właściwie
a gdyby sytuacja była odwrotna i on miał jakąś infekcję, to co, nie chciałabyś wiedzieć? Ja uważam, że w tych sprawach szczerość jest bardzo ważna. Masz 25 lat, a podejście jak dzieciak...

Gość sorry ale właściwie
nie pojedziesz bo co, bo nie będziecie się kochać? To o seks w tym waszym związku tylko chodzi???

Gość niechąca
jeśli masz jakąs infekcję, dla swojego dobra i zdrowia, zeby ta infekcja sie nie rozniosla, i nie przedluzyla,najlepiej by bylo się nie kochać, po prostu.

Gość zapytana
bo pierwszy raz takie coś mi się zdarza i się poprostu wstydzę,gdybym umiała sobie poradzić to bym tu nie pytała zadzwonię do lekarza,zapytam ,jakoś w tym wszystkim nie pomyślałam o tym na wizycie

Gość zapytana
dziękuję niechąca nie chodzi o sam sex ale dlugo się nie widzieliśmy ,nie krytykuj mnie bo nie jestem smarkaczem

Gość niechąca
ja nie krytykuję, rozumiem ,że to krępująca sytuacja, ale mimo wszystko dla Ciebie lepiej, żebyś na razie poczekała z seksem. Takie infekcje bardzo łatwo sie odnawiają, wystarczy niewielkie otarcie.

Gość zapytana
przepraszam to nie do Ciebie było tylko do sorry dziękuję ,mój ginekolog powiedział ,że to od nawet od targowych stringów ,mam się nie przejmować, ja nie umiałam być szczera z chłopakiem to teraz mam...

Gość niechąca
a stringi to prawda, ja kiedyś non stop nosiłam stringi i byłam głupia, bo potem się leczyła długo z grzybicy, przestałam nosić, zaczełam nosić normalne bawełniane majtki i grzybica nie wraca.

Gość studentka położnictwa
przede wszystkim szczerosc. taka infekcja to przeciez nic takiego, to zupełnie normalna sprawa, która prędzej czy później dopada każdą kobiete. Powiedz chłopakowi, powinien zrozumiec. Dbaj o higienę, niech on tez bardziej pilnuje higieny i niedługo będzie ok.

Gość zapytana
wiecie ja też trochę ze strachu to przemilaczałam bo mojej przyjaciółki mąż kiedyś w złości warknął ,że znowu jakieś świństwo jej się przyplątało a ona biedna po antybiotykach była jakoś pomyślałąm wtedy ,że szczerość nie popłaciła ... no nic ,pojadę i powiem ,że mam jakąś infekcję i się źle czuję ,zrozumie ;-) dziękuję Wam

Gość zapytana
acha i jeszcze zadzwonię do ginekologa kiedy co i jak ;-))

Gość sorry ale właściwie
nie jesteś smarkaczem, to prawda - tym bardziej mnie dziwi Twoje podejście do tak - według mnie - naturalnej kwestii w związku :O A co do tej szczerości to co, lepiej jak się nie przyznasz, pójdziecie do łóżka i on złapie to samo, tak? Albo się nie będziecie spotykać dopóki Ci nie przejdzie? :O Dziecinada i tyle.

Gość zapytana
przecież piszę ,że nie pójdę

Nie idź i umrzyj na raka szyjki macicy. Ze strachu, zanim się wyda ;)

No chyba, że piszesz, że nie pójdziesz do łóżka - a nie do ginekologa :D

Gość zapytana
do łóżka nie pójdę