Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdska

czy mozna wziac pierwsza tabletke w normalny dzien?

Polecane posty

Gość sdska

Witam Mam pytanie: Czy stanie sie cos jak zaczne brac yasmin w normalny dzien-w sensie ze nie pierwszego dnia okresu? Bardzo zalezy mi na szybkiej odpowiedzi poniewaz wczoraj wzielam pierwsa pigulke- mysalam ze mam okres- oazalo sie ze to sluz o kolorze brazowym Oczywiscie pojde do gina ale dzis jest niedziela.. nie wiem czy mam dzis wziac druga tabletke czy mam poczekac do okresu. Prosze o pomoc!!!! Dziekuje

Gość możesz brac dalej
ale zabezpieczenie masz dopiero po 7 dniach. Swoją drogą że mogłas chwile poczekac z tym braniem, a nie zaraz jak sie tylko cos pojawiło

Gość sdska
Nie chodzi o zabepieczenie, raczej o to ze jestem przed samym okresm i ze jak wezme teraz kolejne tablety to "okres" pojawi sie dopiero po skonczonym opakowaniu. Nie wiem czy powinnam czekac z tym braniem kolejnej tablety az do pojawienia sie miesiaczki.... az sie oczyszcze z tego calego syfu, no bo jesli nie to bedzie we mnie siedzialo jesze przez miesiac i nie ukrywam ze chodzi mi tez o moj humor z tym zwiazany :) Co o tym myslisz>?

Gość sdska
Prosze poradzcie mi czy mam brac te pigulki do konca czy czeka na okres??????? Prosze powiedzice co mam zrobic!!!!!!!!!