Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wieczny_problem

odzyskac i zemścić się P

Polecane posty

Witam :) Może zaczne od poczatku. Byłam z pewnym chłopakiem...ale wszystko się schrzaniło. Po kilki miesiącach chcieliśmy znowu byc razem. Poszliśmy na spacer, pogadaliśmy na ten temat i myślałam, ze jest wszystko ok. Ale gdy zaczęła się szkoła, po długim weedendzie ,nie było tak jak myślałam. Mój chłopak przyjaźnił się z pewną dziewczyną z naszej klasy. Ale ona zapewniała mnie, że nie ma zamiaru z nim być i żebym się nie martwiła. Ale coraz więcej czasu ze sobą spędzali, a ona coraz bardziej sie do niego łasiła aż w koncu gdy spytałam się chłopaka co jest grane on powiedział mi, że chce żebyśmy zostali przyjaciółmi... Wkurzyłam się, ale czekałam na rozwój sytuacji. I po kilku dniach ona zakochała się w nim i on w niej, ale jak jestem obok niego on zachowuje się tak jakby mu jeszcze na mnie zależało... Wiem, ze powinnam go olać, ale go bardzo kocham a ponadto gdyby nie ta s*ka to pewnie byśmy ze sobą byli i było by wszystko wporządku. I chciałabym coś zrobić żeby oznajmić jej, że bardzo mnie \\\"zdenerwowała\\\" i poza tym odzyskać byłego. Utrzymuje z nim dobry kontakt mimo wszystko więc jest jakiś plus. Ale dopóki ona bedzie w pobliżu to dupa blada. Proszę o sensowne odpowiedzi ^^

Gość Pustostan Pustych Słów
Do nauki a nie o niebieskich migdałach, za młodzi jesteście na miłości.

Gość ble bla blu
wsiadz w pociag i wyjedz:O

Gość jestes z 1 liceum
daj sobie spokój z Arturem , to dupek :-p