nie_ma_nic_gorszego_niz_zycie 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 Mam dużo lat ćpania za sobą. :( Ostatnio uświadomiłam sobie, że przegrałam całe swoje życie i nie jestem juuż taka jak inni; szczęśliwa, wesoła, uśmiechnięta. Każdego dnia modlę się, by ktoś załatwił mi kolejną dawkę. Boję się tego co będzie, jeśli jej nie wezmę. Rozniosę chyba wtedy cały Poznań. :( Nie wiem co mam teraz zrobić. :( poza tym zakochałam się, ale on nie chce na mnie nawet uwagi zwrócić, bo jestem... Hmmm.. Narkomanką :( Czy ja kiedyś z tego wyjdę? Chciałabym na nowo zacząć kochać, śmiać się, biegać, szaleć. :( Ale to chyba nie jest możliwe :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0/10. Napisano Kwiecień 19, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurde faja 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 albo cpanie albo on . wybieraj . Moze Cie to jakos zmobilizuje . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfgfhhfhfhf Napisano Kwiecień 19, 2009 n!3 j3st Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie_ma_nic_gorszego_niz_zycie 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 ?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Każdym Dniem... 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 Zaraz namierza cie modki i policja ci do dziupli wpadnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 pewnie paliłaś majeranek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie_ma_nic_gorszego_niz_zycie 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 Ale... Ja nie potrafię! Nie rozumiecie... Nie tak łatwo jest wyjść z nałogu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vscvcv Napisano Kwiecień 19, 2009 Są spotkania anonimowych narkomanow w poznaniu wpisz se w google i znajdziesz . mozesz nawet isc na AA oni tez cie przyjmą . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie_ma_nic_gorszego_niz_zycie 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 tia... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vscvcv Napisano Kwiecień 19, 2009 skoro nie chcesz pomocy od grup wsparcia a sama nie umiesz przestac to czego oczekujesz? ja jestem alkoholikiem wiem co to nałog . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie_ma_nic_gorszego_niz_zycie 0 Napisano Kwiecień 19, 2009 ZABIJE SIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vscvcv Napisano Kwiecień 19, 2009 Lepiej spróbowac sie leczyc. śmierc jest nieodwracalna . a nie wiesz co po smierci zastaniesz i gdzie bedziesz moze w czyms gorszym niz teraz... lepiej zyc . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawda jest taka111 Napisano Kwiecień 19, 2009 ze alkoholikom ludzie pomagają, a na cpuna kazdy spluwa pfffu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vscvcv Napisano Kwiecień 19, 2009 bzdura znam cpunow ktorym pomogli ale oni sami tez tego chcieli . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawda jest taka111 Napisano Kwiecień 19, 2009 niedawno poznałem jedną kobiete w necie. poprosiłem ją czy by mi nie pomogła bo jestem w gównie po uszy. jasne ze sie zgodziła i było cudownie az do momentu kiedy sie dowiedziała ze jestem cpunem :( zmieniła sie nie do poznania:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawda jest taka111 Napisano Kwiecień 19, 2009 i fajną znajomość chuj strzelił :( a w gównie jak byłem tak jestem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vscvcv Napisano Kwiecień 19, 2009 zajmij sie najpierw pomoca sobie samemu bo inni nie zrobia tego za ciebie . nie oczekuj wsparcia od osob ktore sa zdrowe. udaj sie na odwyk itp. poza tym najpierw trzeba sie poskladac do kupy zanim mozna sie zaangazowac w zwiazek . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach