Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

palec grzebalec.

Dlaczego wszyscy się tak bulwersujecie nowymi opcjami na nk

Polecane posty

Nie chcecie ich używać to sobie blokujecie i tyle. Nk nadal służy przecież do nawiązywania kontaktów z dawnymi znajomymi, a na osoby które używają jej jako drugą fotkę nie musicie przecież zwracać uwagi :O

No a najlepsze jest to jak to słynne zdjęcie wklejają osoby które mają po kilka prezentów :D. I pinezek

Większość osób wkleja sobie takie zdjęcie czy informację np: nie płacę czy też teraz o tej galerii bo to jest jest jakiś tam rodzaj mody podejrzewam że w większości mało kto zastanawia się nad tym o co chodzi. jeśli coś mi się nie podoba to tego nie robię to chyba logiczne. Nie chcę płacić to nie płacę. A jeśli chodzi o tą galerię to i tak jak zdjęcie mi się nie podobało albo szokowało- czytaj- jak można było takie zdjęcie wstawić publicznie ze swoim nazwiskiem- to po prostu nie komentuję bądź nie mam pomysłu na mądry komentarz - bo żadne nom czy śliczniusie, supcio lub koffam mnie nie bawi

Gość A ja sobie tak myśLę Że......
Kurwa możecie to sobie blokować jak wam się nie podoba i tyle nie wiem na cholerę to całe wklejanie tych idiotycznych zdjęć! Wiadomo ze zawsze znajdą się hipokryci. A i gówniarzom zarówno tym z przedziału wiekowego jak i tym w podeszłym wieku na Nk wchodzić nie zabronisz. Ludzie są byli i będą głupi.