Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dopieszczona bardzo żona

drodzy kafetarianie.......

Polecane posty

dlaczego wiekszosc chlopow co tu przesiaduje tak sie chwali ze sa super jebakami? skoro tak, to czemu kobity potem sie skarza na nich ze chujnia w łózku i nie umieja zaspokoic kobiety?;) ot...taka luzna refleksja mnie najszła teraz......:) mezczyzne sie poznaje nie po tym jak zaczyna ale jak konczy;)

Gość marze o tym caly czas
Nie wiem skad takie beznadziejne wnioski wysunelas:) ja chce sie z Toba kochac.. mozesz to sprawdzic i potem dac tutaj odpowiedz :)

to sie zgadza, mój były nie raz mi gadał jak to on długo moze ile to kobiet wogóle miał i jak to piszcza na sam jego widok a okazało sie ze byłam jego pierwszą:o

Gość Merlin Czarodziej Wszechczasów
ja tak nie twierdzę bynajmniej ... ale jak do tej pory ani słowa skargi nie słyszałem, więc przyjmuję, że źle nie jest

Gość marze o tym caly czas
dopieszczona.. mój styl dla Ciebie jest lepszy sto % bo daje Ci to wszystko czego chcesz, nie dając stokrotek :classic_cool:

ja nie dość, że nigdy nie trzymałem kobiety za rękę, to na dodatek ostatni raz widziałem gołego cycka jak mnie mama w dzieciństwie karmiła :O

malutenkaa, a widzisz, dobra propaganda to podstawa :) poleciałabys na niego, gdybys wiedziała ze to total debiutant..? :classic_cool:

marzyciel, nie warto, dopieszczona jest paskudnym pasztetem ze 120 kilogramami na wadze, włochatą klatą i pryszczami na plerach takimi, jakby przez 20 lat na mietku jechała poza tym ma naganiacza do kolan do dziś mnie doopa boli :(

Gość zojka33
moj przyszły, doszły i już przeszły kochanek twierdził, ze jak przejdziemy z etapu przyjazni na etap sypialniany, to nie pożałuję, to bedzie super..No bo jak kochanek to już musi być super. A tu, dupa , nawet mu calkiem nie stanął podczas sexu francuskiego i taki miękki, skonczył w minutę. Sobie myslę, może długo czekał na to, może trema lub ki chooj jeszcze, moze next time będzie super. Drugi raz był jeszcze gorszy niż pierwszy, taki miękki,sflaczały konczył. i co ja miałam z takiego kochanka? robiłam mu francuza a jemu nawet nie stawał, i tu był koniec historii.

Gość jcvhsdd
dopieszczona bardzo żona-dlaczego Ty taka dopeiczczona zona jestes w niedziele przez tak długi czas na kafe./Na dopieszczona to mi nie wygladasz,wrecz przeciwnie

Gość jcvhsdd
dopieszczona bardzo żona-nie dosc,ze nie dopieszczona, to jeszcze analfabetka ech

Gość jcvhsdd
nie pisze sie eh,tylko ech analfabetko

Gość jcvhsdd
dopieszczona bardzo żona co,maz nie dogodził,ze w niedziele siedzisz sama i sie brendzlujesz przed kompem :-)