Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam i pytam czekam na odp

Czy to prawda, że większość ludzi poznaje się na studiach?

Polecane posty

Gość pytam i pytam czekam na odp

chodzi o relacje damsko męskie. Jak u was jest? Ja akurat zauważam, że większość znajomych par (jestem na II roku) to pozostałości po liceum;/ nikogo fajnego wolnego;/

Gość *ctream*
niewiem bo na studia nie chodziłem ale pewnie cos w tym jest

Gość aridkjbf
JAK MOżE SIę POZNAWAć WIęKSZOść NA STUDIACH...JAK NA STUDIA IDZIE MNIEJSZOSć:)

Gość fa vorita
Tak, ale nie na uczelni, raczej w akademiku i na dyskotekach studenckich oraz juwenaliach, kursach i szkoleniach studenckich, obozach adaptacyjnych (nr 1). Wiadomo że jak idziesz na studia i jesteś w związku, to ten związek musiał się skądś wziąć i to właśnie ze szkoły średniej, bo ta poprzedza studia. Ale związki ze szkoły średniej rzadko, wierz mi, rzadko przetrwają próbę czasu, bo na studiach - I-II roku się rozpadają na rzecz nowych znajomości, tych bardziej dojrzałych i bardziej wymagających.

Gość kudi chicks
ja przed studiami byłam nikim jeśli chodzi o kontakty z ludźmi. dopiero na studiach zobaczyłam czym tak naprawdę jest towarzystwo, znalazłam przyjaciół, faceta i przeszłam absolutną transformację.

ja jestem na tak sfeminizowanym kierunku, ze nie ma szans faceta poznalam poza calym studenckim zyciem ale fakt - akademiki i kluby studenckie sa dobre

Gość nooo zwłaszcza
jak studiuja .Normalnie tak sie poznają ,Czasem nawet na jeden rok chodza .

dziewczyny co mają olej w głowie to idą na studia politechniczne o kierunkach zdecydowanie męskich, np Budowa Maszyn. Chłopów wybór duży, konkurencji w postaci innych bab niewiele, same plusy. Z resztą tak na moim roku było, B. M.

Gość zima dobra rada
hahah:D dziewczyny, które wybierają kierunek studiów ze względu na stężenie testorenu przypadające na jedną kobiecą głowę, nie ma oleju w głowie, tylko fasolke, którą póżniej będą chciały urodzić:o

Gość ijk
niektóre dziewczyny studiują na politechnice z zmiłowania :P

Gość zima dobra rada
nie mówiłam o tych przypadkach, swoją drogą znam ich trochę. odnosiłam sie do wypowiedzi bmblondyna. on pewnie mysli, ze kazda dziewczyna na polibudzie jest tam tylko dla facetów:O

Gość il silenzio
Ja na studiach poznałam faceta, 5 lat razem, na początku byliśmy tylko kumplami, później zrodziło się z tego coś wiecej. Ale rozpadło się wraz tuż przed obroną. Obecnie jestem rok po studiach i nie mam nikogo i raczej pomyslnych widoków nie mana przyszłość. Całe studia poswieciłam facetowi, który i tak nie był mi dany. Przewrotność losu....

A ja jestem przykładej typowej znajomosci poprzez studia ;) i to nie z akademika czy cos tylko jako ludzi ktorzy po wybraniu specjalizacji znalezli sie w jednej grupie :)

Ode mnie z roku tylko 2 pary przetrwaly probe czasu, reszta albo ma nowych partnerow, albo jest po rozwodzie.

Gość Libertynski ynteligent
nie ma na to zadnaj reguły, wiele zalezy z kim studiujesz gdzie na jakiej uczelni, ja mam znajomych zupełnie nei ze studiów w wiekszosci wiec ... róznie z tym bywa

dziewczyny studiuja na politechnice z zamiłowania, ależ oczywiście, np architektura na PP , dziewczyn zatrzęsienie, a na moim wydziale na roku była chyba jedna czwarta dziewczyn.

Gość nnnnnnnnnnnb
ponoc tak, jak się wtedy nikogo nie spotka, to potem juz trudno o kogoś po studiach wolnego i jeszcze jakiegoś fajnego...:P zycie.