Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powidzcie mo o co mu chodzi

ejjj powidzcie mi prosze

Polecane posty

Gość powidzcie mo o co mu chodzi

zostalem wybrany na chrzestnego i taki jeden gosciu do mnie haselko --- TO TYS JEST TYM CHRZESTNYM??? JA ODPOWIADAM TAK! a ON DO MNIE ---NO TAK CHRZESTNYCH SOBIE NIE WYBIERAMY:O O CO MU CHODZILO:o

Gość powiedzcie mi prosze
nie zna mnie gosc:( nic kurwa nie wie i takie cos???? jak tak mozna:(wlasnie zastanawialem sie o co mu chodzi bo czulem ze rzeczywiscie nic pozytywnego to to nie jest:( to znaczy ze jak mogli mnie wziac na chrzestnego? ze jestem jakiejs nizszej kategori:onie nadaje sie?

Gość A ja sobie tak myśLę Że......
haha koleś ci niezłe dopierdolił, swoją drogą może ty się naprawdę zastanów czy sie na tego chrzestnego nadajesz skoro obcy ludzi mają o tobie takie zdanie...

Gość może coś z tej strony
jak cię nie zna to tak pewnie zażartował. Ludzie mają czasem dziwne poczucie humoru. Nie przejmuj sie.

Gość A ja sobie tak myśLę Że......
tak żartował na pewno mówił serio... zstanów się

koles nie mozna mi nic zazucic!jestem dobrym czlowiekiem.chodzr do kosciola. ludzie maja dobre zanie na moj temat dlatego tym bardziej mnie to zdziwilo:o a chrzestny moze byc tylko z rodziny?

sa tacy ludzie co każdemu dopierdalają i są wtedy szczęśliwi jak komuś dowalą, nie daj mu satysfakcji i olej gościa

nawet nie wiecie jak ja sie czuje:(jestem mlody i poprostu plakac mi sie chce z tego powodu.nie mam ochoty byc tym chrzestnym juz:(dotknelo mie to bo jednak bycie chrzestnym cos znaczy tak sie cieszylem a tu koles takim tekstem.najgorsze ze byl powazny:(

jakby mial powody do tego jeszcze by tak myslec ale kurwa nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!oleje go ale jednak stajac tak kolo dziecka bede zastanawial sie czy rzeczywiscie sie nadaje.kuwra zdolowal mnie ten pajac